Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Saint-Nazaire

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Saint-Nazaire, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Saint-Nazaire

Saint-Nazaire ligger i det vestlige Frankrig og har igennem sin havn ved Loire-floden adgang til Atlanterhavet. På grund af sin nærhed til havet har industrien i Saint-Nazaire altid haft fokus på fiskeri og skibsbygning – men det betyder ikke, at byen ikke har mange fantastiske oplevelser at byde på.

Den var engang en af de største byer i Gallien. Saint-Nazaire er opkaldt efter Saint Nazarius, hvis relikvier engang blev fremvist her af den romerske katolske kirke.

Saint-Nazaire fremviser stadig levnene fra 2. Verdenskrig

Juni måned 1940 overgav Frankrig sig til Tyskland og havnen i Saint-Nazaire blev med det samme lavet om til en operationsbase for nazisternes flåde. Havnen var stærkt befæstet og blev opgraderet til en ubådsase kort efter besættelsen. Det 30 fod tykke cementtag kunne modstå stort set enhver bombe de allierede magter havde i deres arsenal.

Det var ikke økonomisk muligt at nedlægge basen og af denne grund er den stadig i brug nu til dags. Her kan man for eksempel tage på bunkercafé, få en drink hvis man mangler en pick-me-up, og tage til en af de mange udstillinger som afholdes på taget.

Hvis du gerne vil tilbringe en dag i solen mens du er i Saint-Nazaire, så bør du besøge en strandklub. En af de bedste valgmuligheder er Club Albatros, som er familievenlig. Her er der mulighed for at svømme i havet og hoppe på gummibåde og trampoliner. Klubben byder på gruppespil og masser af børnevenlige begivenheder året rundt. Hvis der er interesse for at tage på sejltur kan man også det. Kunne du godt tænke dig at sejle, men har du aldrig fået det lært? Så kan du lære det her.

Hvad med en rundvisning af en fransk ubåd?

Espadon (dansk: sværdfisk) ubåden er forankret på den gamle, befæstede del af havnen. Ubåden er næsten 80 meter lang og blev oprindeligt bygget i Le Havre. Den blev lanceret i 1958 men blev først serviceklar 2 år senere. Den Franske Flåde benyttede ubåden i 25 år, så du vil uden tvivl blive noget overrasket over, hvor lidt plads der er i den. Det er muligt at få en engelsktalende lydguide hvis du ikke forstår fransk. Udsigten fra ubådens penne er meget imponerende.

Derudover byder Saint-Nazaire på en god hestevæddeløbsbane, hvilket kun er godt, siden det er en af de mest populære sports i Frankrig. Hvis det interesserer, kan du spille med. Hvis ikke, så kan du få et lækkert måltid mad på Courses Hippiques. Der afholdes stridsvognsløb hver dag samt adskillige andre familievenlige aktiviteter. Det koster dog lidt at besøge banen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Saint-Nazaire Turistinformation

Office du Tourisme Saint-Nazaire
3 Boulevard de la Légion d’Honneur
44600 Saint-Nazaire

T: +33 2 40 22 40 65

www: website link

Tourisme Pays de la Loire

Conseil Régional des Pays de la Loire
Hôtel de la région
1 rue de la Loire
44966 Nantes Cedex 9

T: +33 02 28 20 50 00

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Saint-Nazaire
clear sky
12.6 ° C
13.5 °
11.2 °
95 %
0.5kmh
7 %
fre
19 °
lør
16 °
søn
19 °
man
17 °
tirs
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SaintNazaire
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#SaintNazaire #iSaintNazaire #VisitSaintNazaire #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her