Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Salzburg

Østrig

#Østrig Togrejser til Østrig Find information og inspiration om togrejser til Østrig på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Østrig. Visit Austria Grundene til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Salzburg, Østrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Salzburg

Salzburg har en af de bedst bevarede bycentrummer nord for Alperne, så noget af det første man tænker på når byen nævnes er slotte og store ejendomme.

Hvis det ikke er Barokarkitektur man kommer i tanke om, så er det højst sandsynligt Julie Andrews på en gåtur rundt i byen i vaskeægte The Sound of Music stil.

I modsætning til mange andre byer som blev bombarderede af de allierede styrker under 2. Verdenskrig skete de fleste angreb omkring Salzburgs togstation. Af denne grund undslap midtbyen og områder med mange indbyggere næsten al skade og man kan stadig nyde en gåtur langs gaderne i Gamle Salzburg. Læs videre for at finde ud af hvilke andre perler du bør besøge på din ferie i Salzburg!

Centraleuropas største og bedst bevarede fæstning ligger i Salzburg

Hohensalzburg fæstningen blev bygget i det 11. århundrede og har udvidet sig igennem århundreder. Nu er fæstningen en af Europas mest genkendelige landmærker. Den befinder sig højt oppe på en utilgængelig bakke som ikke er blevet erobret af fjendtlige styrker en eneste gang i 900 år. Nu til dag afholdes der koncerter i gårdspladserne og grupper af kunstnere afholder ofte seminarer i et af fæstningens mange rum på grund af den maleriske beliggenhed. Fæstningen er åben året rundt og man kan få en guidet rundvisning hvis man kommer som gruppe.

Når du er færdig med at udforske Hohensalzburg fæstningen bør du sørge for at tage en tur til Mirabell Paladsets have. Der er mange haver rundt omkring i Europa som er mere ekspansive end denne, men ingen af dem har en mere rørende kærlighedshistorie. Hele ejendommen blev bygget som en hyldest til kærlighed – hele 15 børn er blevet født på ejendommen. En tur rundt i haven byder på nogle helt ekstraordinære kunstværker og haven i sig selv er utroligt smuk.

Oplev en af de ældste dramafestivaler verden har at byde på

Salzburg Festival blev etableret i 1920 og tager sted over fem uger i juli og august. Selvom festivalens line-up ændrer sig hvert år og der altid er mange Mozart hyldester, så er der én ting som hver festival har til fælles: opførelsen af The Summoning of Everyman.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge Salzburg omkring festivaltiden bør du overveje at besøge byen når Kontracom tager sted. Dette er en alternativ kunstfestival som fokuserer på moderne kunst og musik. Hele sommeren lang kan du nyde gadeteatre og i juletiden er byen noget for sig. Hver årstid har noget nyd og spændende at byde på, så sørg for at undersøge de forskellige muligheder.

Er du klar til at besøge Salzburg? Byen er en af de stedet man bør besøge og opleve mindst én gang i livet. Historien som flyder gennem byens årer rammer dig lige i hjertet og gør at du med det samme er en del af den ebbende flod som så mange andre generationer har været en del af.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Salzburg Turistinformation

Auerspergstrasse 6
5020 Salzburg

Tel.: +43 0662 889870
Fax: +43 0662 8898732

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

ÖBB Österreichische Bundesbahnen

De østrigske statsbaner ÖBB (Österreichische Bundesbahnen) Postfach 75 A-1020 Wien Österreich Website Tog i Østrig De østrigske jernbaner har et veludbygget og rigtigt godt jernbanenet der betjener alle de vigtigste byer,...

Salzburg – Rosenheim – München

Førerkabine tur fra Salzburg til München over Rosenheim  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Salzburg
scattered clouds
-1.9 ° C
-1 °
-3.9 °
96 %
3.6kmh
40 %
tirs
2 °
ons
3 °
tors
2 °
fre
3 °
lør
2 °

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SALZBURG
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#austria #salzburg #isalzburg #visitsalzburg #Østrig #salzburgerland #salzburgaustria #salzburgcity #igerssalzburg

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her