Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Sandefjord

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Sandefjord, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Sandefjord

Sandefjord, som er kendt for sin rige historiske vikingekultur og en blomstrende hvalfangstindustri, var på et tidspunkt Norges mest velhavende by.

Den klar sig stadig helt godt som hjem til landets tredjestørste handelsflåde. En af de vigtigste artefakter fra vikingetiden blev opdaget i dette område, nemlig Gokstad Skibet, som man kan se senere i Oslo på Vikingeskibsmuseet, hvis man vil. Byen har endda været kendt som helse resort i sin tid!

I Sandefjord går det hele op i hvalfangst

Uanset, hvordan du har det med hvalfangst, er det en kendsgerning, at denne by fortsat trives på grund af denne industri. Du vil ikke blot finde et hvalfangst museum, der er kæmpestort og meget dybdegående i sin dokumentation for, hvordan det har gavnet byen i årenes løb [og det er det eneste hvalfangstmuseum, der findes i Europa], men du kan også finde en restaurant, der hedder Kokeriet, son er en af bare en håndfuld steder i verden der jævnligt har hvalkød på menuen.

På en smuk dag kan man drage fordel af Sandefjords beliggenhed, da der er næsten 150 kilometer kyststrækning at udforske. Der er flere sandstrande, der vil give dig tid til at slappe af i sommermånederne, foruden en række småøer og skær. Skrånende klipper er typiske for området, så kan kan også klatre i bjerge.

Hvad med en tur rundt på et gammelt hvalfangerskib?

Et af de unikke museer i Sandefjord er Southern Actor, som er et gammelt hvalfangerskib, der oprindeligt blev bygget i 1950. Skibet blev restaureret fuldt ud i 1995 til dets oprindelige udseende og fungerer igen. Det vil sige, at du kan komme ind og se dette museum… men du kan også chartre det og tage til søs på skibet, hvis du vil.

Mens du er ude og nyde den friske luft, skal du sørge for at spadsere ned ad Jernbanealléen for at finde en række skjulte perler, der vil bringe dig mange dejlige minder. Der er flere butikker langs gaden, som du vil nyde at gennemse, og sørg for at lave en liste over de restauranter, du vil prøve, mens du er i byen! Du vil endda finde nogle af de allerbedste og højst vurderede restauranter i hele landet her.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Sandefjord
broken clouds
1.8 ° C
3.5 °
-5.3 °
98 %
3.1kmh
75 %
tirs
4 °
ons
5 °
tors
4 °
fre
4 °
lør
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Sandefjord #iSandefjord #VisitSandefjord #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her