Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Santander

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Santander, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Santander

Santander, som ligger i den Cantabriske region, er en kystby, der byder på storslåede udsigter og nogle fantastiske muligheder for eventyr.

Mange tager først til Kap Mayor fyrtårn for at se den fantastiske udsigt, mens kystresortets strande er det perfekte sted at tilbringe en varm, solrig dag. Tag til El Sardinero, hvis du gerne vil more dig, men hvis der er for mange mennesker for din smag, kan La Peninsula de la Magdalena være et godt alternativ.

Santander byder på et utal af skjulte perler

Santanders centrum er det perfekte sted at gå på opdagelse, da der er flere smukke torve, du kan nyde på turen. Men Porticada pladsen er måske den allerbedste, selvom den ikke er den ældste af dem alle. Den blev bygget efter den store brand i 1941, og der er nu 64 søjlegange på dette torv, som du kan nyde, mens du ser dig om. Hvis du går bare en lille smule østpå herfra, vil du ende på Plaza de Pombo, som tilbyder meget mere plads. Hvis du søger natteliv er Plaza de Canadio det bedste sted at være!

Hvis du er mere til en spadseretur gennem et smukt grønt område, kan det anbefales at tage til Jardines de Pereda. De er opkaldt efter en af historiens mest berømte Cantabriske forfattere, og hans vigtigste værk, Escenas Montanesas, står udført i sten og bronze i haverne, så man kan nyde det.

Hvis du søger en god museumsoplevelse, er Museet for Moderne og Nutidig Kunst det bedste sted at være. Der er en stor samling her, der bedst kan beskrives som “eklektisk” og selvom værkerne beskrives som moderne, daterer de tilbage til det 16. århundrede. Deres fokus er på spansk kunst, men der er også flere unikke internationale værker udstillet.

Få de bedste tapas nogensinde i Santander

Tapas bevægelsen spreder sig verden over, men hvis du kan få dem på et af de steder, der opfandt konceptet for de små retter, er det noget du vil nyde og huske i lang tid. Tag til La Conveniente for denne oplevelse, da denne bodega er enormt, og du vil være omgivet af enorme trælægter og stolper, der er ledsaget af meget høje mure lavet af sten. Hvis du kalder vinsamlingen “omfattende”, yder du den ikke retfærdighed. Sæt dig bare til rette i baren og nyd det hele!

Fordi Santander er en kystby, er der også flere fantastiske muligheder med alt godt fra havet. Den vi vil anbefale er Bar Del Puerto. Den begynder med udsigten over vandet, og den ender med en menu fyldt med lokalt indkøbte retter, der er helt eventyrlige. Du vil bruge lidt ekstra penge på at spise her, men værdien af Dagens Fangst er bogstaveligt talt overvældende!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turismo de Cantabria

Sociedad Regional Cántabra de Promoción Turística (CANTUR)
PCTCAN – Calle Albert Einstein, 4
39011 Santander

T: +34 942318950

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Santander
broken clouds
18.7 ° C
19.1 °
17.6 °
77 %
2.6kmh
75 %
fre
23 °
lør
23 °
søn
22 °
man
22 °
tirs
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Santander
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Santander #iSantander #VisitSantander #Cantabria #ComparteCantabria #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her