Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Sarajevo

Bosnien-Hercegovina

#Bosnien-Hercegovina Togrejser til Bosnien-Hercegovina Find information og inspiration om togrejser til Bosnien-Hercegovina på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Bosnien-Hercegovina. Visit Bosnia and...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Sarajevo, Bosnien-Hercegovina

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Sarajevo

Byen Sarajevo vækker minder om utrolige heltemodige øjeblikke og generende ar, der dækker frygtelige sår.

Stedet var hjem til Vinter-OL 1984, men mange af de steder, hvor stolte bedrifter fandt sted, er blevet alvorligt forfaldne. Under den bosniske uafhængighedskrig, belejrede serbiske styrker byen i næsten tre år med bombninger og snigskytter rettet mod civilbefolkningen. I alt blev over 11.000 uskyldige dræbt i løbet af denne konflikt. Mange flygtede gennem underjordiske tunneler, usikker om, hvad fremtiden ville bringe.

I dag er Sarajevo en af ​​de hurtigst udviklende byer i området, og det er blevet en prioritet at indhente det, der blev tabt i konflikten. En del af denne indsats finansieres gennem turisme, så hvis du planlægger et besøg i denne by, der atter er fyldt med liv, er her et par forslag!

Gå selv på opdagelse i en krigstunnel

Forhåbentlig vil ingen nogensinde igen opleve den slags grusomheder, der fandt sted på Sarajevos jord, hvor over 16.000 børn blev dræbt eller såret. Den bedste måde at sikre, at disse forfærdelige begivenheder ikke sker igen, er aktivt at huske, hvad der skete, så vi alle kan være proaktive imod det. I denne ånd er et besøg i Sarajevos krigstunneller en utrolig stærk oplevelse. Det er nok kun et timelangt besøg, men det er en oplevelse, der meget vel kan vare hele livet.

Efter alle de indelukkede rum vil en forfriskende afveksling være en dejlig gåtur langs Vrelo Bosna. Det er lidt af vejen, så det kan måske være en god ide at standse der på din sidste dag i byen i stedet. En sjov måde at opleve dette grønne areal er at tage en tur i hestevogn der med dit kamera parat for at opleve livet i byen. Her venter der dig fødevarer, åbne pladser og masser af vandrestier.

Tag dig tid til Avaz Twist Tower

Nu vil næsten enhver rejseside anbefale dig at klatre op til toppen af ​​en høj bygning for at få et overblik over det omgivende samfund, men med en Avaz Twist Tour er det mere en nødvendighed. Tårnet er den højeste bygning i Balkan-regionen og udsigten over Sarajevo og omegn er simpelthen spektakulær. Snup lidt at drikke i baren på 35. etage, nyd en frisk solskinsdag, og du vil huske de udsigter, du kommer til at se, længe efter, når du lukker øjnene.

Det vil give dig et kig på det moderne Sarajevo, men hvad nu hvis du vil have et glimt af denne by fra dens dage i det osmanniske rige? Det kan du også få, hvis du slentrer over til Svrzo Huset. Formålet med hvert værelse er fuldt forklaret og de mange kunstneriske detaljer i dette autentiske hjem er utrolige. Det vil være en af ​​grundene til, at du forelsker dig i dette område!

Er du klar til at besøge Sarajevo? Så sørg for at inkludere disse ting på rejeplanen for dit næste besøg, så du kan se denne by på en autentisk måde. Være forvisset om, at du vil blive åndeløst betaget!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Sarajevo – Capljina med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Sarajevo over Konjic og Mostar til Capljina optaget i august 2019 Rute 2:22 Depot Sarajevo 4:50 Sarajevo 7:42 Hadzici 36:54 tunnel "Osenik" (1888m) 41:04 - 43:07 "Tarcin"...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Sarajevo
clear sky
10 ° C
10 °
10 °
62 %
1kmh
0 %
man
16 °
tirs
11 °
ons
14 °
tors
18 °
fre
17 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SARAJEVO
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Sarajevo #iSarajevo #VisitSarajevo #BosniaHerzegovina #VisitBosniaHerzegovina #Bosnien-Hercegovina

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her