Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Sassnitz

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Sassnitz, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Sassnitz

Sassnitz er en lille by på Rügen som bedst er kendt som en havneby og – når vejret er godt – en badeby. Derudover er det også en by fyldt med kunstnere, hvilket er indlysende når du tager en tur langs byens mange butikker. Det gamle havneområde er naturligvis en turistattraktion. Det tilbyder besøgende chancen for at gå en tur langs de gamle bølgebrydere og samtidig nyde alle den gamle fiskerihavnens faciliteter.

Der flyder en britisk ubåd i denne tyske by

Under dit besøg er der stor chance for at du vil kunne se ubåden flyde ude på vandet. Dette er HMS Otus som blev opkøbt af en tysk entreprenør efter dens nedlæggelse fra den britiske flåde. Ubåden blev bygget i 1962 og deltog i juli 1987 i en række dybvandsflugtmissioner helt nede fra 600 fods dybde, hvilket stadig er verdensrekorden. Ubåden blev, som den eneste, brugt under Golfkrigen og er regelmæssigt åbent til rundvisninger.

Mens du er på besøg ved havnen bør du overveje at tage på en krydstogt på Annemarie, hvilket er en fragtbåd som senere hen blev ombygget til at kunne medtage passagerer. Derudover kan du tage en rundvisning på et fiskefartøj og nyde en tur på en af de mange udflugtsbåde.

Efter din tur til Sassnitzs havn, bør du besøge Alaris Sommerfuglepark som har været åben siden juli 2003. Dette er hjemstedet for hundredevis af forskellige sommerfuglearter som har mulighed for at flyve frit rundt i det åbne miljø. Sørg for at tjekke dit tøj før du forlader stedet for at sikre at du ikke tager en sommerfugl med dig!

På din tur til Sassnitz bør du besøge Jasmund Nationalpark

Godt nok er Jasmund den mindste nationalpark i Tyskland, men det betyder på ingen måde at den ikke er imponerende. En af de vigtigste steder at se i parken er de store kalkklipper som udgør Kongestolen som knejser over Østersøen. Disse klipper er mere end 160 meter høje og bag dem er der bøgeskove at udforske. Disse skove er inkluderede på Verdensarvslisten.

Det unikke ved kalkklipperne er at deres udseende konstant forandrer sig. Klipperne er følsomme overfor erosion, så hver gang det regner falder et stykke af klippen ned. Dette gør det muligt at finde fossiler langs stranden. Mange sjældne planter (såsom vilde orkideer) og dyrarter kalder stedet hjem på grund af de unikke vejrforhold. Medbring et kamera for forevige parkens mange udsigter.

Den tyske oplevelse i Sassnitz er helt unik. Her kan du nyde nationalparken og lære byen at kende mens du går en tur langs den gamle havn. Hvis du elsker havet og maleriske små byer, så er Sassnitz uden tvivl det bedste sted at tage på ferie.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Sassnitz
scattered clouds
22 ° C
22 °
22 °
77 %
3.6kmh
48 %
tirs
23 °
ons
23 °
tors
22 °
fre
21 °
lør
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Sassnitz
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Sassnitz #iSassnitz #VisitSassnitz #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her