Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Savonlinna

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Savonlinna, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Savonlinna

Er du på udkig efter en afslappende feriedestination hvor livet altid er godt? Du vil hurtigt opdage at denne atmosfære er fremherskende i Savonlinna og afspejles i alt der er at se og lave.

Savonlinna blev grundlagt i det 17. århundrede og var beboet af russerne i næsten 70 år. Det var først i 1812 at Finland fik byen tilbage. Den befinder sig på en kæde indlandsøer, hvilket giver den en unik atmosfære som forbedres yderligere af festivaler såsom den Årlige Mobiltelefonskastekonkurrence.

Sørg for at besøge Olavinlinna

Det er en af de smukkeste slotte i hele Nordeuropa. Det står stolt vagt over byen og trodser alle dem som vover at angribe. Olavinlinna befinder sig på klipperne i den lokale sø – kort sagt, hvor der ikke boede mange mennesker. Det var nødvendigt at bygge slottet her da grænsen ellers ville have været ubeskyttet. På mindre end 20 år modstod slottet adskillige angreb indtil det endelig blev erobret i 1714. Nu til dags kan du nyde adskillige opera optrædener her, især under den Årlige Savonlinna Opera Festival som afholder sit 50-års jubilæum i 2017.

En af de andre bygninger i byen med en interessant historie er Huvila. Igennem tiderne har den både været et feberhospital og et psykiatrisk hospital, men nu til dags bruges den som et mikrobryggeri. Her kan du få dig en lækker bid mad, fremstillet med lokale ingredienser – hvis det interesserer kan du endda bestille en vildsvinsret.

På Savonlinna Museum kan du høre lokalhistorierne

Det lokale museum er et sted hvor der altid fortælles interessante historier fra regionen. Museet befinder sig i et gammelt russisk varehus tæt på Olavinlinna og har fokus på den vandtransport som hjalp regionen med at stige til forgrunden. Der udstilles mange gamle fotografier som dokumenterer de vigtigste dele af regionens historie og for de kunstnerisk tilbøjelige er der som regel en kunstudstilling.

Hvis du er på udkig efter noget at lave når det bliver mørkt anbefaler vi et besøg til Olutravintola Sillanssuu. Det er uden tvivl den bedste pub byen har at byde på – den byder på et stort udvalg internationale øl på flaske. Hvis du er til whisky vil det sikkert glæde dig at vide at der også serveres gode whiskys på denne pub. Derudover er der masser af rekreative aktiviteter du kan deltage i. Hvis krudttønden bliver tom skal du være forberedt på at synge!

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Savonlinna
overcast clouds
3 ° C
3 °
3 °
75 %
4.6kmh
100 %
man
2 °
tirs
1 °
ons
-1 °
tors
1 °
fre
-3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SAVONLINNA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Savonlinna #iSavonlinna #VisitSavonlinna #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her