Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Schleswig

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Schleswig, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Schleswig

Selve byen og området omkring Slesvig (Schleswig) har utallige seværdigheder. Det er en by der er rig på kunst- og kulturskatte. Byen var hjemsted for de rige hertuger af huset Gottorp, der har aner dybt ind i det danske kongehus og den russiske tsarfamilie.

Det var hertug Friedrich, der i 1523 kunne bestige tronen som Frederik den første af Danmark. Fra Gottorp slot blev også det nuværende Sønderjylland det daværende Nordslesvig styret gennem mange årtier. I det kæmpemæssige slotsanlæg finder man i dag adskillige museer samlet i en flot helhed.

Det levende lokalmiljø giver mulighed for at tage på udflugt i landskabet og til seværdighederne omkring. Slesvig har dog andet at byde på end fascinerende kulturmindesmærker og museer, fx hyggelige pladser, gader og stræder, hvor man kan gå tur og slappe af. Schleswig er også en god shopping by som du kan se i video fra byens turistorganisation.

Slesvig er en af de ældste byer i Østersø-området. Allerede i år 804 blev bopladsen Sliesthorp nævnt i de frankiske rigsannaler. Bopladsen ved Slien, også kendt under navnet Hedeby (på tysk Haithabu) udviklede sig i vikingetiden til en blomstrende handelsmetropol.

Vikingemuseet Haithabu viser at vikingerne ikke kun var krigere, men også håndværkere og handelsfolk.  Her kan man se smykker, legetøj, klædningsstykker, værktøj og sågar et rekonstrueret vikingeskib. Om sommeren kan man komme til museet med båd, som regelmæssigt sejler fra byhavnen.

Vikingefans bør besøge Vikingedagene i Slesvig, der siden 1986 har fundet sted hver anden sommer.

Det kendte Hedeby blev ødelagt ved et overfald i 1066. Men på den anden side af Sliens bred opstod den nye by Slesvig. Indtil det 13. århundrede videreførte Slesvig Hedebys rolle som handels- og havnemetropol.

Domkirken Skt. Peters Kirke i Slesvigs gamle bydel er vel nok byens imponerende bygningsværk fra middelalderen. Da Valdemar den Unge den 24. juni i 1218 blev kronet til dansk konge i domkirken, indfandt alle, der dengang havde navn og rang i Nordeuropa, sig i byen ved Slien. I domkirkens skygge har der dog også fundet mere dunkle begivenheder sted, som da medlemmer af et købmandsgilde fra Slesvig i 1134 dræbte den danske konge. Og det med god grund som de mente, for kong Niels var medansvarlig for mordet på den populære slesvigske statholder Knud Lavard.

Slesvigs vartegn er ikke kun godt historiestof, men også meget seværdigt. Højdepunktet ved et besøg i domkirken er Bordesholm-altertavlen af Hans Brüggemann, et mesterværk inden for europæisk træskærerkunst, der blevet del af den danske kulturkanon.

Et andet meget omtalt vidnesbyrd om Slesvigs betydning i middelalderen er franciskanermunkenes tidligere gråbrødrekloster, hvor medarbejdere af Slesvigs byforvaltning i dag har til huse. Nabohuset er det  klassicistiske rådhus, der blev opført i slutningen af det 18. århundrede.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourist Information Schleswig

Plessenstr. 7
Schleswig

T: +49 (0) 4621 98 16 19

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Schleswig
light rain
19.6 ° C
21 °
18.8 °
92 %
3.6kmh
75 %
tirs
28 °
ons
29 °
tors
24 °
fre
20 °
lør
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Schleswig
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Schleswig #iSchleswig #VisitSchleswig #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #Tyskland #Slesvig #Haithabu #Hedeby

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her