Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Schweinfurt

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Schweinfurt, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Schweinfurt

Rothenburg ob der Tauber er en by som byder på en klassisk bayersk oplevelse. Byen blev grundlagt i det 11. århundrede og udgør en del af den ”Romantiske Rute” som løber igennem det sydlige Tyskland. Grundlæggelsen skete da Greverne af Comburg-Rothenburg byggede et slot på bjergene som tårnede over Tauber floden. Mange af byens middelalderlige tilføjelser står der stadig i dag, hvilket betyder at du har den perfekte mulighed for at blande moderne bekvemmelighed med antik appel.

Der er nogle fantastiske museer i Rothenburg ob der Tauber

Mens du kører en tur vil du uden tvivl finde nogle af Rothenburg ob der Taubers fantastiske haver, men byens Forbrydermuseum er også noget for sig selv. Formålet med museet er at give besøgende et indblik i de juridiske straffe som regionen har uddelt i løbet af det sidste årtusinde. Her kan man for eksempel se en lang række torturinstrumenter. Stol dog trygt på at de juridiske tekster og vejledninger som sørgede for at heksesager blev udført ordentligt tillod retfærdig disposition af straffe.

En lidt lysere side til Rothenburg ob der Tauber er Julemuseet som giver et indblik i højtiden fra både et lokalt og et globalt perspektiv. Du kan umuligt undgå feriens kommercielle fældefangster da der er mange produkter som du under dit besøg vil blive opfordret til at købe, inklusiv en af de største samlinger af traditionelle tyske ornamenter du nogensinde vil se.

Der er et vist antal andre attraktioner du bør overveje at besøge. Du kan for eksempel besøge det Kejserlige Bymuseum som udstiller byens udvikling over årene og inkluderer en våbensamling. Derudover kan du besøge dukke og legetøjsmuseet, hvilket især er er godt sted for familier at besøge, mens Craft House giver besøgende et indblik i de lokale familiers liv via. 11 forskellige værelser.

Der er altid noget unikt at se i Rothenburg ob der Tauber

En af de bedste steder at besøge i Rothenburg ob der Tauber er Kulturbrauerei, hvilket er et historisk bryggeri som indeholder falske tårn og ægteunderholdning. Her kan du overvære alt fra en jazz koncert til en moderne kunstudstilling. Sørg for at undersøge hvad der sker i bryggeriet under dit besøg!

Hvis du er heldig nok til at opleve en dag hvor solen skinner og gerne vil ud for at strække dine ben anbefaler vi en tur rundt om bymurene, da dette er en fantastisk måde at nyde Rothenburg ob der Tauber på. Murene står i en ubrudt ring og fra Øst Tårnet er der en fantastisk udsigt. Tårnets vestlige side tilbyder en lige så imponerende udsigt over Tauber Dalen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Schweinfurt

Rathaus, Markt 1
97421 Schweinfurt

T: +49 (0) 9721 51 360 0
F: +49 (0) 9721 51 360 1

www: Website Link

Tourismus Bayern

Bayern Tourismus Marketing GmbH
Arabellastraße 17
81925 München

T: +49 (0) 89/21 23 97-0
F: +49 (0) 89/21 23 97-99

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Fürth – Bamberg – Schweinfurt

Førerkabine tur Fürth Hbf til Schweinfurt Hbf over Erlangen, Bamberg, Zeil  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Schweinfurt
few clouds
2.8 ° C
4.8 °
0.8 °
92 %
2.2kmh
14 %
tirs
6 °
ons
4 °
tors
3 °
fre
1 °
lør
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Schweinfurt
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Schweinfurt #iSchweinfurt #VisitSchweinfurt #deinbayern #Bavaria #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her