Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Schwerin

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Schwerin, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Schwerin

Schwerin er en fantastisk feriedestination uanset hvornår man vælger at rejse hertil. Byen er omringet af utallige søer som giver dig mulighed for at udforske området på en afslappende måde, og regionens historie er så rig, at du umuligt vil kunne løbe tør under dit besøg.

Med dens enestående udsigter, utrolige landmærker, og mange muligheder for afslappende gåture vil du opdage, at der er så meget at udforske i Schwerin, at det kan være svært at prioritere.

Schwerin paladset er byens retmæssige landmærke

Schwerin paladset befinder sig på en ø i en sø af samme navn. Paladset var igennem flere århundrede Mecklenburg hertugernes bopæl, men nu til dags anvendes det som statsparlamentets sæde. Det er planlagt, at paladset skal blive en World Heritage Site, især da det er et af de bedste romantiske historicismeværker i hele Europa. Der har stået et slot på grunden siden det 10. århundrede, men paladset som det står der nu blev først bygget færdigt i 1857.

Derudover er Schwerin også hjemsted for Statens Kunstmuseum, hvor du vil kunne se et stort udvalg af artefakter fra regionen som er blevet indsamlet – og skabt – lokalt igennem årene. Her udstilles der alt fra malerier fra det 16. århundrede til græske vasesamlinger og Houdon skulpturer, så det er et sted man hurtigt kan få mange timer til at gå.

En anden smuk attraktion er Schwerin katedralen, som er ligeså gammel som selve byen. Katedralen var oprindeligt dedikeret til Jomfru Maria og Skt. John, men har igennem årene undergået mange udvidelser. Dets tårn blev bygget færdigt i 1893 og er flere end 115 meter højt. Siden 1222 da Count Henry bragte smykker hertil som hævdedes at indeholde en dråbe af Jesu blod har Schwerin katedralen været en af de mere populære destinationer for pilgrimsrejser.

Hvad har Schwerin ellers at byde på?

Skt. Nicolai kirken, også kendt som Schelf kirken, er noget helt for sig selv. Selvom den oprindeligt blev opført i det 13. århundrede er den blevet genopbygget fra bunden, da den blev ødelagt af en kæmpestorm omkring 500 år senere. Resultatet af denne genopbyggelse var naturligvis, at stilarten ændrede sig til noget lignende barok. Kirken udgør en stor del af byens historie, da den også er Mecklenburg-Schwerin familiens gravsted.

Hvis det interesserer kan du derudover også besøge Schwerings Teknologiske Statsmuseum, som befinder sig indeni paladset. Mange af de tilgængelige udstillinger er interaktive, hvilket muliggør en unik museumsoplevelse. Hvis du er på udkig efter en familievenlig oplevelse er dette museum et must. Schwerin er en smuk by med utallige udforskningsmuligheder, uanset om du rejser hertil med egen hånd eller hele familien.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Schwerin

Stadt Schwerin
Am Markt 14
19055 Schwerin

T: +49 0385 59 25 2-12
F: +49 0385 55 50 94

www: Website Link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Rostock – Schwerin – Bad Schandau

Førerkabine tur med Vectron Rh1293 fra Rostock havn til Bad Schandau via Schwerin - Ludwigslust  

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Schwerin
clear sky
2.5 ° C
4.4 °
1.8 °
93 %
4kmh
6 %
tirs
6 °
ons
5 °
tors
2 °
fre
1 °
lør
-1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Schwerin
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Schwerin #iSchwerin #VisitSchwerin #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her