Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Sevilla

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Sevilla, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Seville

Når du rejser til Sevilla befinder du dig i hjertet af den Andalusisk kultur, lige i tyrefægtningen og flamencoens centrum. Giv sig selv tid til at nyde byen og tag det stille og roligt, præcis som andalusierne gør det. Tag en pause fra seværdighederne engang imellem og nyd de traditionelle tapas og et glad spansk sherry, i en af de mange beværtninger i byen. Livet i Sevilla går stille og roligt. Selv om der er meget at se, kan du også bare sætte dig ned og nyde varmen i Andalusiens største by. Når du tager på en Sevilla ferie, kan du ikke undgå at blive smittet af stemningen. De snoede stræder og duften af appelsinblomster er noget helt specielt.

Når du rejser til Sevilla er der et væld af steder at bo i nogle af de mest attraktive områder. Området Barrio de Santa Cruz ligger tæt på det kongelige palads Alcázar. Du er også i nærheden af Prado de San Sebastián, en arkitektonisk smuk busstation hvorfra du kan finde busser der kører til mange andre steder i Spanien. El Arenal er et område med gode lokale restauranter, men ikke så mage turister. Du er tæt på katedralen og den smukke flod Guadalquivir, som løber gennem Sevilla. Centrum er også et oplagt valg, hvis du gerne vil være tæt på de summende caféer og afslappede byliv, når du rejser til Sevilla.

Sevilla er en by, som ligger op til at man skal opleve en masse spansk kultur. Det bedste af Andalusien er samlet lige her. Der er tyrefægtning og flamenco i lange baner når du rejser til Sevilla. Den bedste måde at tage på opdagelse i Sevilla er til fods. På grund af alle de små stræder og manglende parkeringspladser, er det besværligt at komme rundt i bil. Busserne er gode hvis man skal lidt længere rundt og vil du ud i udkanten af byen, er der også en metro. Der er mange små guidede ture, som viser dig rundt i de snoede gader og tager dig sikkert forbi steder du ikke kan finde i nogen rejseguides. Der gemmer sig nemlig mange små interessante pladser rundt omkring i stræderne i Sevilla.

I Sevilla fejrer de påsken en hel uge. De kalder det Semana Santa, som betyder ’den hellige uge’. Det er en utrolig populær uge at besøge Sevilla i, så du skal bestille din tur i god tid, da der bliver udsolgt hurtigt.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Sevilla Turistinformation

Pl. del Triunfo, 1
41004 Sevilla

T: +34 954 78 75 78

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Seville
clear sky
26.3 ° C
27.1 °
23.4 °
36 %
3.1kmh
0 %
fre
39 °
lør
40 °
søn
41 °
man
36 °
tirs
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Seville
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Seville #iSeville #VisitSeville #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #Spanien #Sevilla

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her