Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Shkoder

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Shkoder, Albanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Shkoder

Med en baggrund af sneklædte bjerge, er denne bys fredsommelighed kombineret med dens historiske natur, udgangspunkt for et utroligt besøg. Det er en af landets ældste byer og bynavnet kunne findes på mønter dateret helt tilbage til det andet århundrede f.Kr. Om oprindelsen af denne by daterer endnu længere tilbage vides ikke, alligevel er det nok en af de ældste byer på planeten. Med rødder i oldtiden, er der nogle fantastiske seværdigheder at se rundt omkring i samfundet, hvilket gør den til det perfekte sted til eventyr.

Planlægger du at besøge Shkoder i nærmeste fremtid? Hvis du gør, er der her nogle muligheder du kan inkludere i din rejse, så du kan have en fantastisk tid under dit besøg i denne albanske juvel.

Tag nogle behagelige sko på og gå på opdagelse!

Dit første stop i Shkoder burde være Mes broen. Dette kunstværk er bygget i det 18. århundrede af en lokal pasha og den strækker sig over hele Kir floden. Den er mere end 100 meter lang og en af de største osmanniske broer der stadig eksisterer i regionen. Den blev bygget til at være en del af vejen der førte op til Kir Valley, hvor dit næste stop burde være.

Kirs fjeldkløft har nogle betagende klippeskrænter at udforske, som er meget dramatiske af natur. Når det er sæson for det, flugter grønt løv langs klippernes sider og dykker ned i floden nedenfor. Det er den perfekte mulighed for at komme ud og vandre, og der er nogle steder langs floden der er lavvandet nok til at vade i eller tage en hurtig svømmetur.

Mens du udforsker det udendørs, vil du også ønske at tage en tur forbi Rozafa Castle, der ligger over 100 meter over havets overflade. Der er udsigt ud over floderne Drin og Bojana, og var en fæstning for stedet siden 167 f.Kr. da romerne erobrede området fra den illyriske befolkning. Gennem tiden blev forstærkninger bygget op og mange af dem er blevet bevaret, hvilket giver hele området en ægte venetiansk smag.

De bygninger og ruiner du vil finde ved Rozafa Castle, er en del af en overordnet arkæologisk park i Shkoder, hvor man nemt kan bruge en hel vidunderlig dag på at udforske. Der er efterlevn af en kirke, flere slotsmure at udforske og terrænet er grønt og vidtstrakt.

Der er også mange religiøse seværdigheder at nyde i Shkoder 

Shkoder Cathedral er ikke et ældgammelt arkæologisk kunstværk, men det er en af de smukkeste katedraler i regionen. Den er dedikeret til Saint Stephen, der var den første skytshelgen i byen og ligger begravet i Rozafa Castle. Beslutningen om at bygge den første kirke kom i 1851, og den første kuppel, som var bygget af træ, faldt faktisk af kirken kun 35 år senere. Den blev fuldt restaureret i starten af 1900-tallet, men et jordskælv ved en belejring i 1913 krævede en anden genopbygning.

Det endelige resultat er en smuk moderne katedral der har lidt osmannisk fra det 18. århundrede over sig, hvilket gør den til en virkelig unik bygning. Den blev faktisk lukket i 1967 og åbnede ikke igen før 1990.

Drisht Castle er også et godt sted at besøge når du besøger religiøse seværdigheder, og dens fæstning daterer tilbage til det 13. århundrede, selvom ruiner fra det 9. århundrede stadig er at finde på stedet. Du kan finde 11 hus blandt ruinerne, som du kan udforske, og udsigten er helt utrolig på dette sted.

Et sidste stop ved Ebu Beker moskeen med dens skinnende tårne, gør den til en majestætisk seværdighed. Det er en historisk vigtig by, da mange islamiske teologer og deciple er kommet her for at lære mere om deres tro gennem årene. Den bruges stadig til bøn og tilbedelse, så planlæg dit besøg efter det og vær opmærksom på lokale skikke.

En smuk dag i Shkoder, fortjener en dag ved søen

Shkoder søen er en største sø på Balkans halvø. Det er her alle flygter til på en varm dag og det burde du også gøre! Det er på grænsen af Albanien og Montenegro, og søens størrelse kan variere med over 60 kvadratmil afhængigt af sæsonen. Den er fyldt med flodvand, der efterhånden løber ud i Adriaterhavet.

Hvis du tager ud på vandet, ønsker du måske at aflægge besøg på øen Beska, som ligger på den montenegriske side af søen. Der er to små kirker bygget på øen, og den ældste, St. George kirken, blev bygget i slutningen af det 14. århundrede. De gamle stenmure er simpelthen smukke at se på mod bredden og solnedgange fra øen er magiske!

Du kan også udforske Grmozur fortet mens du er ude på søen, men igen er det på den montegenriske side, så planlæg om du vil besøge det. Ruinerne står stadig majestætiske og stærke, helt ud mod bølgerne, og udtrykker en besked om styrke der er blevet fortalt til alle der set det gennem historien.

Hvis du ikke vil rejse over til den montenegriske side, er der adskillige muligheder for fuglekiggeri du kan nyde fra de albanske bredder. Hjemsteder for hejrer og måger er der rigeligt af, ligesom nogle af de sidste pelikaner der kan findes i Europa. Der er 270 fuglearter i alt, der kalder søen for deres hjem.

Dette smukke albanske samfund har det hele. Det er tæt på havet, på bredden af en smuk sø, og har dybe og sikre rødder i historien. Hvis du elsker at udforske og ønsker eventyr på din næste rejse, så er dette byen hvor du kan opfylde den drøm! Shkoder venter på at byde dig velkommen med åbne arme.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Shkodër
overcast clouds
15 ° C
15.1 °
15 °
67 %
0.7kmh
100 %
man
17 °
tirs
13 °
ons
18 °
tors
19 °
fre
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SHKODER
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Shkoder #iShkoder #VisitShkoder #Albania #VisitAlbania #Albanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her