Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Sibiu

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Sibiu, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Sibiu

Sibiu ligger ved Cibin flodens bred og var engang hjemsted for transsylvanske saksere.

Byen er blevet udnævnt af Forbes som en af de 10 bedste bosteder i hele Europe. Om vinteren byder Sibiu derudover også på et prisvindende skihotel som tilbyder adgang til pisterne til en overkommelig pris. Disse grunde er selvfølgelig alle gode grunde til at besøge Sibiu, men byen har også meget andet at byde på. Sibiu har altid været en travl handelsstation og har rødder helt tilbage i det 12. århundrede. Byen er et vigtigt centrum for den rumænske ortodokse kirke samt hjemsted for Rumæniens ældste zoo.

Udforsk Piata Mare

Piata Mare, også kendt som den Store Plads, er hjemsted for mange af Sibius kulturelle turistattraktioner. Pladsen afspejler tydeligt den mangeårige tyske indflydelse i området og byder besøgende på nogle interessante historiske monumenter. Tag dig tid til at udforske de tilstødende gader, tage billeder ved de blomstrende broer om foråret, og nyde en stille stund med børnene ved springvandende i midten af pladsen. Piata Mare er byens centrum og, hvis du ikke er højdeskræk, kan du endda via sporvogn få et luftfoto af Sibiu.

Tag en vandretur rundt om Balea Gletsjersøen

Hvis du hellere vil på vandretur i naturen end i midtbyen bør du tage en dagstur op til Balea Gletsjersøen. Du kan enten tage svævebanen til gletsjerens top eller køre langsomt op en af de smukkeste bjergstier i hele verden. Den smaragdgrønne sø ser måske indbydende ud – men den er kold året rundt. Om vinteren udvinder lokale embedsmænd endda isblokke fra vandet til kommunal brug. Hvis du gerne vil ud af den travle midtby eller bare gerne vil nyde en vandretur i bjergene bør du ikke gå glip af Balea.

Få dig en unik turistoplevelse

Vi elsker vel alle i bund og grund tog. Transportmidlet har været en del af stort set alle kulturer indenfor de sidste 200 år, men det er ikke altid nemt at komme ind og se nogle af de ældre damptog som transporterede vores forfædre. Det kan man dog sagtens i Museet for Damplokomotiver i Sibiu. Museet ligger i nærheden af en  jernbanehovedlinje, så du kan endda se togene i aktion mens du udforsker teknikken bag de tog vi brugte før i tiden. Det er måske ikke noget for alle og enhver, men hvis man elsker tog er det besøget værd.

Sibiu er en by som kombinerer moderne afslapningsmuligheder med utroligt historisk betydning. Uanset om du er fan af rejser med fokus på historie, natur, eller spatider vil Sibiu kunne tilfredsstile dine behov. Med dens zoo, kirker, og andre underholdende muligheder vil du opleve at byen vil kalde på dig, selv længe efter du er taget hjem.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Sibiu
light rain
20.2 ° C
20.2 °
18.3 °
83 %
1.5kmh
0 %
fre
33 °
lør
34 °
søn
28 °
man
27 °
tirs
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SIBIU
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Sibiu #iSibiu #VisitSibiu #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her