Indhold: Om, Godt at vide, Togtider, Togbillet, Interrail, ForumsSoMe, eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

Oplev landet på en togrejse

Rejser med tog bliver mere og mere populære

Info

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Godt at vide om togrejser

Her finder du information om togrejser, billetpriser, køreplaner, Interrail og andre nyttige informationer

De svenske statsbaner

SJ (Statens Järnvägar)

Vasagatan 10
Stockholm
Sverige

+46 010 751 60 00

Website

Tog i Sverige

I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste større svenske byer, de største af disse med x-2000 højhastighedstog og ellers med komfortable regionale tog.

De vigtigste togforbindelser du kan vælge imellem i Sverige er:

X2 er de svenske højhastighedstog der kører op til 200 km/t, disse tog finder du på Stockholm-Göteborg, Stockholm-Malmö-København, Stockholm-Sundsvall.

X55 er et nyere togtype introduceret i 2012, også disse tog kører med op til 200 km/t på strækningerne Stockholm-Östersund, Stockholm-Uddevalla-Göteborg, Stockholm-Sundsvall-Umeå, Göteborg-Malmö samt Stockholm-Karlstad.

InterCity er traditionelt lokomotivtrukne tog med traditionelle 1 klasses, 2 klasses og bistro vogne, disse tog forbinder de større svenske byer, kører langsommere end højhastighedstog og standser ved flere stationer.

Regional er som regel dobbeltdækker togvogne og de kører kun på strækninger hvor rejsetiden er maksimalt 4 timer.

SJ Nattåg er nattog der også har sovevogne med. Disse tog finder du på strækningerne Stockholm C til Göteborg C, Stockholm C til Narvik samt Stockholm C til Malmö C.

Berlin Night Express er en togforbindelse fra Malmö C til Berlin via færgeruten Trelleborg – Sassnitz. Denne togstrækning er drevet af et privat selskab. 

Vigtige togskifte knudestationer

Som togturist er der nogle stationer der er gode at huske, her finder du landets vigtigste stationer for togskifte mellem fjerntog / internationale togforbindelser

Togforbindelser og rejsetid

Her finder du mere information om togforbindelser og rejsetider

Er der direkte tog til Sverige ?

Der er direkte tog fra Danmark til Sverige. Togene kører fra København til Stockholm, Malmö og Göteborg. Fra København er det en del af Øresundstog der kører til byer i Skåne, Halland og Blekinge flere gange i timen.

Andre forbindelser til Sverige

Det er let at komme med tog til Sverige fra Danmark. Hvis du ikke kan finde togforbindelser der passer ind i dine planer kan du tage bus til Sverige, flere busselskaber, herunder Flixbus har mange daglige forbindelser. Der er naturligvis også muligheden for at vælge at tage med fly, der er mange selskaber der flyver til en af de svenske lufthavne. Efter ankomst med bus eller fly kan du starte rejse med tog fra en station i Sverige.

Hvor lang er togrejsen til Sverige ?

Rejsetiden på togforbindelser fra København til f.eks Stockholm er på cirka 6 timer

Togrejse køreplan til Sverige

Hvis du vil foretage rejsen med tog fra Danmark til Sverige anbefaler vi at du benytter dig af de tyske jernbaners (DB) køreplan system der dækker hele Europa, vi syntes at det er de mest komplette og brugervenlige system. Gå til DB køreplans sider her.

Billetpriser og tilbud

Her finder du mere information om billetpriser og tilbud på rejser

Hvor køber du togbillet til Sverige ?

Togrejser i Sverige foregår med de svenske statsbaner, SJ. Du kan på deres website som er på svensk og engelsk købe togbilletter, bestille pladsbillet og du kan se køreplaner og togforbindelser alt sammen kan du også vælge at klare ved at installere en app.

Hvad koster togbillet i Sverige ?

Billetpris fra Danmark til Sverige

Du kan bestille din togbillet til Sverige online. Du kan købe din togbillet til Sverige på website online her

Pris for togbilletter i Sverige

Hvis du vælger at starte togrejsen i Sverige kan du f.eks se billetpriser og købe billet via de tyske jernbaners website, eller via deres app. Her kan du online købe og betale din togbillet og få den på din mobiltelefon. Download app fra SJ

Tilbud og rabat på togrejser til Sverige

De svenske jernbaner har flere forskellige tilbud og rabatordninger. Nogle er faste tilbud hvis du f.eks rejser uden for myldretider og på specielle dage. Der er også ofte gode tilbud i forbindelse med specielle arrangementer. På togselskabets website og på app kan du altid se hvilke aktuelle tilbud der er gældende. Se mere om rabatter ved togrejser i Sverige på SJ website her

Interrail og Railpass

Her finder du mere information brug af Interrail og andre typer af Railpass

Gælder interrail i Sverige ?

Du kan rejse på interrail i Sverige. For mere uddybende information om gyldighed og priser på interrail billet kan du se information på dansk på website her. Du kan finde endnu mere uddybende information interrail rejser på engelsk på website her.

Togrejse forum og grupper

Herunder kan du finde links til togrejser og grupper på sociale medier

Facebook togrejse forum

Se med på Facebook på siden her.

Vi har lavet en facebookside hvor du kan dele erfaringer om togrejser med andre interesserede. Her kan du deltage i debat, spørgsmål og svar om togrejser, interrail, rabatter og spændende tilbud.

Togrejser i Sverige på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her