Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Skellefteå

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Skellefteå, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Skellefteå

Skellefteå er et lille samfund i Sverige, der giver besøgende chancen til at få alletiders eventyr. Det er en by, hvor minedriften altid har været den vigtigste industri, hvilket er grunden til, at den bærer tilnavnet “Guldstaden”.

Det menes, at folk har været bosat i området i over 1000 år, men den moderne by daterer tilbage til omkring 1845. En af de gamle kirkebyer dominerer denne by med 392 træhuse til hjælp for folk, der har brug for et sted at bo.

Selvom du ikke behøver at bo i et gammelt kirkehus, har du alligevel chancen til at se mange vidunderlige ting, mens du besøger Skellefteå

Gå en dejlig tur og mor dig godt!

Fra bymidten skal du planlægge at tage en dejlig lille spadseretur langs åen mod vest. Inden længe kommer du til Nordana Park, som er et vidunderligt velbevaret historisk område, der huser nogle af byens fineste skatte. Der er flere gamle boliger og nogle få små håndværkerbutikker, men højdepunktet på din spadseretur hertil vil helt sikkert være Skellefteå Museum. Du vil finde flere udstillinger, der skitserer byens historie og vil give dig en afslappende og hyggelig eftermiddag.

Find vej over til Skellefteå Landsforsamling Kyrka for en chance til at se ikonet for denne by. Den nuværende kirke daterer tilbage til 1800, men kirken selv blev oprindeligt bygget i år 1507. Inden i kirken vil du finde en Madonna af træ, der menes at være skåret i 1400-tallet. Der er en tiende-lagerbygning ved siden af kirken, der blev bygget i 1674.

Afslut dit eventyr med et besøg på Bergrum Boliden, som ligger blot et kort smut fra Skellefteå. Det er et museum, der fokuserer på den guldminedrift, der gjorde området prominent og er en fantastisk måde at lære den lokale kultur at kende på. Udstillingerne om geologi og minedrift gør virkelig turen dertil umagen værd!

Er du blevet sulten efter din gåtur?

Hvis du har vandret rundt langs vandet, har du uden tvivl set den lille bitte ø, der kaldes Kyrkholmen. Tag gangbroen over til øen, så vil du opdage en lille cafe, der har samme navn som øen. Den ligger i en vidunderlig gammel bygning, og det kan helt sikkert anbefales at bestille vafler og kaffe. Du kan også godt få et stykke smørrebrød, hvis du hellere vil det.

For endnu et tjekket sted, er Kaffein meget billigt for en aften i byen. Du kan bestille en øl, få dig en enorm tallerken pasta, som du skal have langt til bunden for at gøre færdig, og du kan nyde levende musik et par aftener om ugen.

Skellefteå tilbyder den besøgende et enestående glimt af, hvordan livet er for lokalbefolkningen, hvilket helt sikkert gør det værd at tage turen hertil.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Skellefteå
few clouds
-6.1 ° C
-5.8 °
-6.1 °
59 %
0.5kmh
19 %
tirs
5 °
ons
6 °
tors
-0 °
fre
-3 °
lør
-4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SKELLEFTEA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Skellefteå #iSkellefteå #VisitSkellefteå #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her