Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Skopje

Nordmakedonien

#Nordmakedonien Togrejser til Nordmakedonien Find information og inspiration om togrejser til Nordmakedonien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nordmakedonien. Visit North Macedonia   Officielle...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Skopje, Nordmakedonien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Skopje

Skopje er den største by i Makedonien og det er her stort set alt sker. Byen moderne rødder stammer fra romertiden, men som man har kunnet se på de neolitiske bosættelser i Kale fæstningen har området været beboet i mindst 6.000 år.

Den nuværende fæstning blev bygget i det 10. århundrede, ovenpå ruinerne af en ældre fæstning fra romertiden.

Hvis dine rejseplaner inkluderer et besøg til Skopje kan du med fordel læse videre for at finde ud af, hvad du bør indarbejde i din rejseplan for at få så meget som muligt ud af dit besøg.

En af de største basarer udenfor Istanbul

Godt nok dominerer den ottomanske arkitektur Skopjes gamle basar, men markedspladsens rødder strækker sig rent faktisk næsten 900 år tilbage. Ottomanerne udviklede deres handelsrute igennem Skopje under deres styre, hvilket medførte muligheder for at øge rigdom og indflydelse ved hjælp af markedspladser. Dette kan for eksempel ses på basarens mange karavanserai, monumenter, og adskillige moskeer. Blot ved at gå en tur igennem området vil du blive mødt med et historisk indblik i Skopjes atmosfære – og måske endda finde en skjult perle på en af de mange gadehjørner.

Derudover bør du også planlægge et besøg forbi Macedonia Square, hvilket er den største åbne plads i hele landet. Selvom pladsen i øjeblikket er ved at blive restaureret og videreudviklet kan man stadig se et par landmærker i området. Der er tre hovedgader som fører ind til pladsen og om foråret vil du blive mødt med en fantastisk udsigt, takket være de blomstrende kirsebærtræer.

Mens du befinder dig i området bør du gå en tur forbi Mother Teresa Memorial House og Feudal Tower. Derudover er der også adskillige udforskningsmuligheder i området, heriblandt museerne for arkæologi, holocausten, og selvstændigheden, som vil give dig et helt unikt indblik i byens historie.

Hjemsted for den mest eklektiske natur

Byen er et unikt konglomerat af det gamle, det nye, og sammensmeltningen af forskellige kulturer på en helt fantastisk måde. Intet sted legemliggør denne sammensmeltning bedre end La Bodeguite Del Medio, som de lokale ofte kalder the Cuban. Det populære etablissement ligger ved flodbredden og byder på forskellige caribiske lækkerier, samt musik, dans, og cocktails. Derudover er der en væg med hundredevis af underskrifter og personlige beskeder fra tidligere gæster.

Hvis du derimod er på udkig efter noget lidt mere lokalt og traditionelt kan du med fordel besøge Stara Gradska Kuca, hvor du vil kunne vælge mellem adskillige forskellige makedonske retter mens du lytter til regionens unikke livemusik. Restauranten er udviklet for at møde turistefterspørgsel, hvilket betyder at priserne er lidt højere, men det er et fantastisk etablissement med en atmosfære som virkelig formår at give dig en fornemmelse for Østeuropa.

Skopje har meget at byde på, så du kan ligeså godt gå i gang med at planlægge din rejse med det samme. Du vil umuligt blive skuffet; det er en ferie du aldrig vil glemme.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

MZ Makedonski Železnici Transport

De nordmakedonske statsbaner MZ (Makedonski Železnici Transport ) Skopje Nordmakedonien Website Tog i Nordmakedonien De nordmakedonske jernbaner har et godt og rimeligt veludbygget jernbanenet der dækker de fleste større og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Skopje
clear sky
19.8 ° C
19.8 °
19.8 °
73 %
0kmh
0 %
fre
39 °
lør
33 °
søn
29 °
man
28 °
tirs
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Skopje
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Skopje #iSkopje #VisitSkopje #NorthMacedonia #VisitNorthMacedonia #Nordmakedonien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her