Indhold: Om, Godt at vide, Togtider, Togbillet, Interrail, ForumsSoMe, eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

Oplev landet på en togrejse

Rejser med tog bliver mere og mere populære

Info

Belgien

#Belgien Togrejser til Belgien Find information og inspiration om togrejser til Belgien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Belgien. Visit Belgium   Officielle helligdage...

Godt at vide om togrejser

Her finder du information om togrejser, billetpriser, køreplaner, Interrail og andre nyttige informationer

De belgiske statsbaner

NMBS / SNCB
Customer Service
B-MS.14
Avenue de la Porte de Hal 40
1060 Brussels

Website

Tog i Belgien

Belgien har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle de større byer, endvidere er der gode internationale togforbindelser til Belgien.

De vigtigste togforbindelser du vil stifte bekendtskab med på togrejser i Belgien er:

International trafik 

Thalys (THA) er højhastighedstog der blandt andet forbinder Amsterdam, Bruxelles, Köln og Paris. I Belgien betjener togene følgende stationer Liège-Guillemins, Brussel-Zuid/Bruxelles-Midi, Gent-Sint-Pieters, Brugge, Oostende, Brussel-Nationaal-Luchthaven, Antwerpen-Centraal, Mons, Namur og Charleroi-Sud. Interrail gælder ikke i THA tog men du kan købe billet med rabat.

TGV er højhastighedstog der drives i samarbejde med de franske jernbaner, SNCF. Interrail gælder ikke i TGV tog på belgisk strækning men du kan købe billet med rabat.

ICE International (ICE) er højhastighedstog der drives i samarbejde med de tyske jernbaner, DB mellem Köln og Frankfurt am Main til stationerne Brussel-Zuid/Bruxelles-Midi, Brussel-Noord/Bruxelles-Nord og Liège-Guillemins. Belgiske indenrigsbilletter gælder ikke i disse tog.

Eurostar (EST) er højhastighedstog der kører til London gennem kanaltunnelen. Interrail gælder ikke i EST tog men du kan købe billet med rabat.

Nationale togforbindelser

IC (Intercitytrein/Train intercité) er fjerntog der kører over længere strækninger med moderne matriel, for det meste kører disse tog i timetakt.

IR (Interregiotrein/Train Interrégionaux) er tog der kører over længere strækninger og standser ved flere stationer end IC tog. for det meste kører disse tog i timetakt eller totimers takt.

L (Stoptrein/Omnibus) er lokaltog der standser ved de fleste stationer, disse tog kører som regel i timetakt, i myldretider oftere.

P (Piekuurtrein/train d’heure de pointe) er ekstratog der indsættes i spidsbelastningsperioder.

ICT (Toeristentrein/Train touristique) er ekstratog der indsættes i spidsbelastning perioder i feriesæsonen

Vigtige togskifte knudestationer

Som togturist er der nogle stationer der er gode at huske, her finder du landets vigtigste stationer for togskifte mellem fjerntog / internationale togforbindelser

Togforbindelser og rejsetid

Her finder du mere information om togforbindelser og rejsetider

Er der direkte tog til Belgien ?

Der er ingen direkte tog fra Danmark til Belgien. De bedste og hurtigste togforbindelser til Belgien er med togskifte i Hamburg og Köln.

Andre forbindelser til Belgien

Hvis du ikke kan finde togforbindelser er der flere forskellige muligheder for at komme til Belgien og påbegynde togrejsen fra en station i Belgien.

Bus til Belgien. Flixbus tilbyder flere daglige afgange med forbindelse til en række belgiske byer.

Fly til Belgien. Der er daglige flyforbindelser fra Danmark til Bruxelles

Hvor lang er togrejsen til Belgien ?

De hurtigste togforbindelser fra København til Bruxelles er på cirka 15 timer.

Togrejse køreplan til Belgien

Hvis du vil foretage rejsen med tog fra Danmark til Belgien anbefaler vi at du benytter dig af de tyske jernbaners (DB) køreplan system der dækker hele Europa, vi syntes at det er de mest komplette og brugervenlige system. Gå til DB køreplans sider her.

Billetpriser og tilbud

Her finder du mere information om billetpriser og tilbud på rejser

Hvor køber du togbillet til Belgien ?

Togrejser i Belgien foregår med de belgiske statsbaner, SNCB. Du kan på deres website som er på fransk og engelsk købe togbilletter, bestille pladsbillet og du kan se køreplaner og togforbindelser alt sammen kan du også vælge at klare ved at installere en app.

Hvad koster togbillet i Belgien ?

Billetpris fra Danmark til Belgien

Du kan Se priser og bestille din togbillet til Belgien online. Du kan købe din togbillet til Belgien på website online her

Pris for togbilletter i Belgien

Hvis du vælger at starte togrejsen i Belgien kan du f.eks se billetpriser og købe billet via de belgiske jernbaners website, eller via belgiske jernbaners app. Her kan du online købe og betale din togbillet og få den på din mobiltelefon. Download app fra SNCB

Tilbud og rabat på togrejser til Belgien

De belgiske jernbaner har flere forskellige tilbud og rabatordninger. Nogle er faste tilbud hvis du f.eks rejser uden for myldretider og på specielle dage. Der er også ofte gode tilbud i forbindelse med specielle arrangementer. På togselskabets website og på app kan du altid se hvilke aktuelle tilbud der er gældende. Se mere om rabatter ved togrejser i Belgien på SNCB website her

Interrail og Railpass

Her finder du mere information brug af Interrail og andre typer af Railpass

Gælder interrail i Belgien ?

Du kan rejse på interrail i Belgien. For mere uddybende information om gyldighed og priser på interrail billet kan du se information på dansk på website her. Du kan finde endnu mere uddybende information interrail rejser på engelsk på website her.

Togrejse forum og grupper

Herunder kan du finde links til togrejser og grupper på sociale medier

Facebook togrejse forum

Se med på Facebook på siden her.

Vi har lavet en facebookside hvor du kan dele erfaringer om togrejser med andre interesserede. Her kan du deltage i debat, spørgsmål og svar om togrejser, interrail, rabatter og spændende tilbud.

Togrejser i Belgien på sociale medier

Facebook    –    Instagram    –    Twitter    –    Youtube

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her