Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Sofia

Bulgarien

#Bulgarien Togrejser til Bulgarien Find information og inspiration om togrejser til Bulgarien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Bulgarien. Visit Bulgaria Mens mange...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Sofia, Bulgarien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Sofia

Den bulgarske hovedstad byder på et væld af uddannende og kulturelle udforskningsmuligheder som simpelthen ikke er at finde andre steder i verden.

Igennem historiens gang har Sofia været en lille by. Det var først i 1879, da den udpegedes som den bulgarske hovedstad, at byen begyndte at vokse og udvikle sig. Sofia ligger lidt højere end landets andre byer, hvilket betyder at temperaturen om sommeren er helt fantastisk – men placeringen betyder naturligvis også, at vinteren varer meget længere. Faktisk kan den vare i flere end fire måneder. Byen var i 343 e.v.t. hjemsted for Sardica rådet og mange af bygningerne fra det 4. århundrede står her stadig, så du vil blive mødt med en unik blanding af det gamle og det nye Sofia.

Sofias kirker

Nogle af de mest populære attraktioner i Sofia er byens kirker – og med deres fantastiske arkitektur fra den byzantinske periode samt de uovertrufne detaljer der er lagt i kirkernes designs er det ikke svært at se hvorfor. En af de mest populære kirker er Alexander Nevski kirken, selvom den er en af de nyere kirker. Alexander Nevski blev bygget til ære for de 200.000 russiske soldater som mistede livet i den russisk-tyrkiske krig sidst i det 19. århundrede og er udsmykket med guld forgyldte kupler samt et dusin klokker som tilsammen vejer 23 tons. Kirken er åben for offentligheden hver dag.

Udforsk socialistkunst

Hvis du gerne vil lære mere om Bulgarien og landets fantastiske kunstscene, så er Museum of Socialist Art en af de skjulte perler du bør besøge under alle omstændigheder. En stor brøkdel af museet er udenfor og består af statuer af forhenværende socialistiske ledere, så du kan komme helt tæt på nogle af historiens kendte politikere. Derudover vil du blive mødt med muligheden for at se på lidt propaganda, så du vil forlade stedet med et indblik i hvordan hverdagen var for folk under det socialistiske regime. Dette museum er en af de Sofias mest unikke attraktioner.

Skt. Georgs Rotunde

Skt. Georgs rotunde er den ældste bygning i Sofia. Rotunden befinder sig inde i præsidentkomplekset og har været i brug som tilbedelsessted i næsten 1.600 år. Selv hvis kirker ikke ligefrem er noget for dig vil du højst sandsynligt nyde ruinerne af det gamle Sofia som er at finde i komplekset. Inde i kirken vil du blive mødt med utallige vægmalerier som har været der siden kirken blev bygget. Mange af de nu-velkendte procedurer indenfor vestlig kristendom stammer oprindeligt fra Skt. Georgs rotunde.

Sofia har meget mere at byde på end man lige skulle tro, uanset om man er til moderne faciliteter eller gamle ruiner. Byens stalinistiske arkitektur og mange parker gør, at du vil kunne finde lige præcis de udforskningsmuligheder du higer efter. Byens utallige parker, bjerge, og udforskningsmuligheder gør, at du kan besøge Sofia igen og igen uden at blive træt af den.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

BDZ Balgarski darzhavni zheleznitsi

De bulgarske statsbaner BDZ (Balgarski darzhavni zheleznitsi) 3 Ivan Vazov Street Sofia, 1080 Bulgaria Website Tog i Bulgarien De bulgarske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, som næsten overalt i det...

Burgas – Karlovo – Sofia

Førerkabine tur fra Sofia til Burgas over Plovdiv Rute 05:40 Вл.Павлов (Vl.Pavlov), 07:43 Товарна (Cargo station), 08:55 Разпределителна (Distribution station), 10:18 Лозово (Lozovo), 13:41 Д. Езерово...

Sofia – Pleven – Varna

Førerkabine tur fra Sofia til Varna over Pleven Rute 0:00:00 София - Централна гара, 0:03:57 София - гара Север, 0:07:10 София - гара Илиянци, 0:11:40 Кумарица,...

Sofia – Plovdiv – Burgas

Førerkabine tur fra Sofia til Burgas over Plovdiv Rute 0:00:00 София - Централна гара, 0:03:57 София - гара Север, 0:07:10 София - гара Илиянци, 0:11:40 Кумарица,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Sofia
overcast clouds
0.2 ° C
0.7 °
-0.2 °
78 %
6.3kmh
100 %
tors
1 °
fre
3 °
lør
1 °
søn
3 °
man
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SOFIA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#bulgaria #visitbulgaria #sofia #isofia #visitsofia #Bulgarien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her