Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Split

Kroatien

#Kroatien I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Split, Kroatien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Split

Den største seværdighed er Diocletians palads, der er bygget for 1700 år siden og stadig er en del af byens centrum. Den gamle by er bygget op omkring havnen og beskyttet mod det åbne hav af mange små øer. I dag er Split en levende universitets-, industri- og havneby med rige kulturminder, interessante museer, dejlige hoteller og gode udflugtsmuligheder.

Byen er hver sommer scene for en stor sommerfestival, som foregår over hele byen med teater, opera, ballet og drama. Byens strøg “Korzo” byder på sydlandsk stemning, spændende butikker, restauranter, barer og sprudlende natteliv.

Rejser til Makarska rivieraen

Split er den bedste lufthavn hvis du skal på ferie i det kroatiske ferieparadis kaldet Makarska rivieraen. Syd for Split ligger den ene badeby efter den anden, med Makarska som områdets centrum. Makarska Riviera blev opdaget af romerne allerede for 2000 år siden. Byerne Omiš, Brela, Baška Voda og Makarska lokker med smukke bugter og krystalklart vand og et forholdsvist lavt prisniveau. Uanset hvilket feriemål I vælger, bor I kun et stenkast fra havet og stranden.

De bedste strande

Her finder du landets bedste og mest populære badestrande, de fleste steder med rigtigt sand og hvide rullesten. Det ideelle sted for en badeferie.

Bag ved Makarska Rivieraens enestående strande rejser sig den monumentale bjergkæde Biokovo. Skyhøje, nøgne, grå bjergtoppe står i smuk kontrast til den blå himmel og havet med det unikke farvespil, fra bleggrønt til mørk turkis. Hele området er præget af en særegen naturskøn og fredfyldt atmosfære, der indbyder til afslappende dage på stranden, vandreture i bjergene, cykelture langs kysten og hygge på caféerne ved den lange strandpromenade.

Byerne langs Makarska Rivieraen er også et godt udgangspunkt for at se mere af Kroatien. Du kan leje en bil, tage med lokalbus eller -færge og besøge Kroatiens næststørste by Split, Kroatiens smukkeste og mest berømte by Dubrovnik, køre på ekspedition i bjergene (i en lejet bil kan du køre til det højeste bjerg i Biokovo bjerge, Sv. Jure, 1762 o.h.) eller tage en smuttur til øerne Brač og Hvar.

Området er fyldt med gode vandrestier og småveje, der egner sig perfekt til cykelture. Tag på vandretur i bjerge og dale mellem olivenlunde, figentræer og frugtplantager, nyd den pragtfulde udsigt over hele kystområdet og de nærliggende øer, besøg de lokale klostre og kirker (bl.a. Franciskanerklostret og -kirken i Makarska med verdens største samling af muslingeskaller, snegle og fossiler), landsbyer som Kotišine med en interessant Botanisk have eller Prvomajna og Bratuš, begge ved kysten med små skjulte strande og charmerende caféer, hvorfra du kan nyde den gloende solnedgang.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Split Turistinformation

Obala Hrvatskog narodnog preporoda 9
21000 Split

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

HZ Hrvatske željeznice

De kroatiske statsbaner HZ (Hrvatske željeznice) Strojarska  cesta 11 Zagreb Kroatien T: +385 1 3782 583 Website Tog i Kroatien De kroatiske jernbaner har ikke noget stort skinnenet, men der er fine...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Split
few clouds
15.1 ° C
15.8 °
13.7 °
51 %
1.5kmh
20 %
man
16 °
tirs
18 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
18 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Togrejser og køreplaner
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#croatia #hrvatska #croatiafulloflife #visitcroatia #adriaticsea #split #isplit #visitsplit #Kroatien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her