Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Stavanger

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Stavanger, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Stavanger

Nogle af de første mentale billeder man får når man tænker på Stavanger er af træhusene fra de 18. og 19. århundreder, som nu til dags beskyttes grundet deres status som kulturelt historiske.

De minder om de farverige varehuse og andre havnefrontshuse der ellers findes rundt omkring i Norge, men de er naturligvis langt fra det eneste Stavanger og dens 900 års historie har at byde på. Byen er relativt stort i dag, men alligevel vil man under et besøg kunne fornemme en vis landsbycharme som er uden lige i resten af verden.

Hvad kan man få ud af et besøg til Stavanger? Læs videre for at finde ud af, hvad du for alt i verden ikke må springe over på din rejse!

Et væld af unikke kulturmuligheder

Når du er færdig med at udforske den gamle bydel og dens skjulte perler bliver du nødt til at besøge Konservesmuseet, som naturligvis befinder sig på en gammel konservesfabrik. Det er et af byens ældste museer. Før i tiden har Stavanger været hjemsted for mere end 50% af alle Norges konservesfabrikker, så et besøg hertil vil give dig et interessant indblik i byens historie.

Hvis du er interesseret for byens historie helt fra begyndelsen, så bliver du også nødt til at besøge Domkirken, som blev bygget i 1125 og restaureret efter en ildebrand i 1272. Det er et af de bedste eksemplarer på arkitekturfusion, da Domkirken stilmæssigt huser romanske, gotiske, barokke, og normanske indflydelser indenfor dens vægge.

Afslut din rejse med en tur til Maritimmuseet, hvor der udstilles sejlerhistorie fra to århundreder. Her vil du bliver mødt med en sejlskibsudstilling, en stor modelbådssamling, et tågehorn du gerne må trutte i, og en tro kopi af et sejlerværksted fra det 19. århundrede

Hvad har havnefronten at byde på?

Der findes adskillige butikker og restauranter langs Stavangers havnefront, men NB Sørensens er et af de steder du absolut bør sørge for at indarbejde i din rejseplan. Restauranten byder på en omfattende menu som ville være lidt for stor for de fleste andre restauranter. Hvis du helst vil spise dagens fangst er det naturligvis en (lækker) mulighed, men hvis ikke, så er deres svinekødsribben heller ikke til at klage over. Prøv endelig at få bord ovenpå – det rygtes at både maden og servicen er bedre deroppe.

Hvis du er på udkig efter en lidt mere moderne fortolkning af det lokale køkken bør du bestille bord på Charlottenlund. Her anvendes der udelukkende lokale ingredienser i madlavningen og med atmosfæren i bygningen fra det 19. århundrede vil du nærmest kunne mærke den franske indflydelse i alle retterne. Maden præsenteres på den mest imponerende måde og servicen er udsøgt, så du vil umuligt kunne få dig en grim oplevelse.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Stavanger
light rain
5.9 ° C
6.1 °
5.6 °
87 %
11.2kmh
75 %
tors
6 °
fre
6 °
lør
8 °
søn
4 °
man
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
STAVANGER
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Stavanger #iStavanger #VisitStavanger #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her