Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Stockholm

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Stockholm, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Stockholm

Stockholm er en af de største byer i Skandinavien som sådan byder den på flere unikke muligheder for at gå på opdagelse inden for dens grænser.

Byen er grundlagt så tidligt som det 12. århundrede, og det er det centrale midtpunkt for Sveriges sociale, kulturelle og generelle udvikling. Det er en by, der er kendt verden rundt for at være smuk, til dels på grund af byens fantastiske parker og til dels fordi Stockholm er rigeligt forsynet med rent, åbent vand.

Hvis du planlægger et besøg hertil i den nærmeste fremtid, er der helt sikkert nogle grundlæggende ting, du bør medtage i dit besøg. Her er blot nogle få ideer til hjælp til at få gang i dine planer!

Dit første stop skal være Skansen

Skansen er bemærkelsesværdig, fordi det er verdens første friluftmuseum. Det blev grundlagt i 1891 og havde som det eneste formål at vise besøgende, hvordan den lokale befolkning levede i gamle dage. Skansen er et stort kompleks, så regn med at tage en hel dag til at se den. Åbningstiderne og priserne for dette museum varierer alt efter årstiden, så sørg for at tjekke med dem, før du planlægger din tur.

Endnu et typisk første stop er et besøg på Gröna Lund, som er en forlystelsespark, der ligger på øen Djurgården. Der er over to snese forskellige forlystelser og attraktioner i parken, og der er også nogle restauranter derovre, der ikke er så tossede – hvis du ellers kan spise, efter du stiger af rutsjebanen! Den er grundlagt i 1883, og der afholdes jævnligt sommerkoncerter i Sveriges ældste forlystelsespark.

For et mere moderne kulturtilbud byder ABBA: The Museum besøgende på mere end blot chancen for at købe memorabilia og musik. Du kan komme op på scenen og lade som om, du er med i bandet, hvis du vil, og synge dine favoritter blandt deres hitsange. Du vil finde museet, når du vandrer rundt i Gröna Lund, og du vil se den ABBAWORLD udstilling, der har gået verden rundt.

Sommetider har du bare brug for at få slappet lidt af

Hvis du leder efter en god måde at nyde en aften i Stockholm på, bør dine planer omfatte tid på Landet. Det er et smart lille sted lige ved metroen, og det ligger i et renoveret posthus. Spisestuen er moderne, og menuen er frisk med en blanding af fransk og svensk køkken. Når du er blevet mæt, skal du bare gå ovenpå, så kan du nyde varietéatmosfæren i baren på førstesalen.

Hvis du går op i kendisse-kokke, kan du spise hos Mathias Dahlgren og få et utroligt godt måltid. Denne restaurant har fået to Michelin-stjerner og den tilhørende madbar har selv en Michelin-stjerne. Menuerne er årstidsbestemte og maden lokalt indkøbt, så menuen skifter ofte. Men det, du får ud af det, er en oplevelse i haute cuisine, der er fremragende!

Uanset om du bestemmer dig til at tage en gåtur, om du gerne vil se snesevis af parker, eller om du bare vil se dig lidt mere om lige så stille, vil Stockholm opfylde alle dine behov.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Stockholm
few clouds
-16.2 ° C
-9 °
-20.1 °
87 %
1kmh
20 %
tirs
-9 °
ons
-1 °
tors
1 °
fre
1 °
lør
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
STOCKHOLM
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Stockholm #iStockholm #VisitStockholm #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her