Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Stralsund

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Stralsund, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Stralsund

Stralsund ligger i Nordtyskland langs kysten af Stelasund, hvilket er en bugt i Østersøen. Byen byder besøgende på en klassisk europæisk oplevelse og er porten til Rugen Øen, hvilket betyder at du som besøgende har adgang til alle de naturlige vidundere som byen har at byde på. Den gamle bydel i Stralsund er med på Verdensarvslisten.

Første stop? Ozeaneum Stralsund!

Byens Ozeaneum befinder sig i en lys, hvis bygning som ligner en bølge. Dette gør at den skiller sig ud imellem de hvide murstensvarehuse, så den er umulig at gå glip af! Inde i bygningen har du mulighed for at se på et bredt udvalg af elementer af havets liv, lige fra Østersøen til Atlanterhavet til Nordsøen. En af de mest imponerende akvarier i bygningen indeholder flere tusinde sild.

For at få et indblik in i Stralsunds historie kan du tage en tur til Neuer Markt. Her kan du udforske Marienkirche, hvilket er en klassisk kirke fra det 14. århundrede udført i den smukke gotiske stil men udstyret med røde mursten så den undgår at virke ligeså dyster som andre europæiske kirker i samme stil. Tag dig tid til at forcere trinnene op til toppen af tårnet for at opleve den fantastisk udsigt over byen. Hvis du er heldig kan du få lov til at spille på kirkens orgel fra det 17. århundrede.

Mens du er på besøg i Stralsund bør du også tage dig tid til at udforske Nationalpark Vorpommersche Boddenlaandschaft. Det er en kystnær park som tilbyder øer, holme, og en lang række laguner som du frit kan udforske. Parken er fyldt med titusindvis af gæs og traner men tilbyder også stille og fredelige områder hvor du frit kan nyde naturen.

Hvor kan man tage nyde et lækkert måltid?

En af de mest unikke steder at besøge mens du er på ferie i Stralsund er Tafelfreuden er en trævilla fra det 19. århundrede som oprindeligt var beregnet til brug som et sommerhus. Derefter blev den lavet om til en restaurant med et begrænset antal gæsteværelser til rimelige priser. Derudover er vinlisten ret god og udsigten fra terrassen er simpelthen inspirerende. Menuen tilbyder friske produkter som forberedes på traditionelle måder, så dit besøg vil umuligt være spildtid.

Hvis du har planer om at besøge Stralsund i lavsæsonen, så er Esszimmer også et fantastisk sted at spise. Restaurantens menu ændrer sig hele tiden og tilbyder altid lokale retter fremstillet med friske, sæsonmæssige ingredienser. Hvis vejret er godt nok til at du kan spise udenfor, så er oplevelsen noget helt særligt, da man kan høre havneklokkerne.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourist Information Stralsund

Tourismuszentrale
der Hansestadt Stralsund
Alter Markt 9
18439 Stralsund

T: +49 (0)3831 2469 0
F: +49 (0)3831 2469 22

www: Website Link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Stralsund
broken clouds
24.5 ° C
24.5 °
24.5 °
65 %
3.6kmh
70 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
24 °
fre
22 °
lør
22 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Stralsund
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Stralsund #iStralsund #VisitStralsund #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her