Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Stuttgart

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Stuttgart, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Stuttgart

De fleste bliver lettere overrasket over Stuttgarts udseende når de først besøger byen.

Tyske byer er typisk tætbyggede og kompakte og når man kombinerer det billede med Stuttgarts omdømme som et produktionscenter, så forestiller de fleste en tæt bebygget og kompakt by som kæmper mod forurening. Overraskende nok er Stuttgart spredt ud over en masse bakker og udstyret med en lang række vingårde.

Sørg for at indarbejde Porsche Museet i din rejseplan

Porsche er en af de mest elskede bilmærker i verden. Selvom mærket primært taler til folk med overlegen klasse og raffinement, så er det overkommeligt for mange enkeltpersoner og familier. I Stuttgart repræsenterer Porsche Museet denne tradition for at tilbyde overkommelig luksus. Museet tilbyder bilmærkets tidslinje, lige fra Porsches første modeller til nutidige køretøjer til race. Alle turguides som ansættes i museet kender ekstremt meget til bilmærket og er klar til alle dine spørgsmål – især de svære af arten! Det koster en mindre sum at parkere og få adgang til museet.

Medbring behagelige sko så du kan udforske Königstraße

Sørg for at medbringe behagelige sko og rigeligt med kontanter når du besøger Königstraße, hvilket befinder sig i hjertet af Stuttgarts mest populære attraktioner og bedste restauranter. Gaden er fyldt med moderne shopping muligheder, så fortovene er ikke ligefrem tomme. Vær forberedt på en smule stress og jag. På trods af menneskemængden er der mange græsområder hvorpå du for eksempel kan sprede et medbragt tæppe, nyde en picnic, og finde dit eget paradishjørne midt i byen. Der er ofte live musik og kunstnere i området, så du kan nyde en solrig dag på en helt unik måde!

Klatr til tops i TV tårnet

Der er mange landmærker i Stuttgart, men det mest populære er TV tårnet. Verdens første TV tårn blev bygget i Stuttgart, så et besøg til tårnet er symbolsk på mange forskellige måder. Observationsdækket tilbyder en fantastisk udsigt over byen, især ved solopgang og nedgang. Der er mange spisesteder at vælge mellem, men den bedste er en kaffebar én etage under tårnets top. Et besøg hertil vil højst sandsynligt ikke vare længere end en time eller to, men det er alligevel turen værd!

Stuttgart vil overraske dig på mange forskellige måder. Stuttgart giver besøgende mulighed for at udforske denne region i Tyskland og imponerer med alt, lige fra byens dedikation til et rent miljø indenfor bygrænserne til dens fokus på at opholde de stiftende fædres traditioner.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Stuttgart

Lautenschlagerstrasse 3
70173 Stuttgart

T: +49 0711 – 2228240
F: +49 0711 – 2228217

www: website link

Tourismus Baden-Württemberg

Tourismus Marketing GmbH Baden-Württemberg
Esslinger Str. 8
70182 Stuttgart

T: +49 0711 2 38 58 0

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Stuttgart
few clouds
21.1 ° C
21.8 °
20.1 °
71 %
3.1kmh
20 %
fre
24 °
lør
22 °
søn
27 °
man
29 °
tirs
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Stuttgart
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Stuttgart #iStuttgart #VisitStuttgart #visitbawu #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her