Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Swinoujscie

Polen

#Polen Togrejser til Polen Find information og inspiration om togrejser til Polen på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Polen. Visit Poland Polens historie...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Swinoujscie, Polen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Swinoujscie

Swinoujscie ligger i det nordvestlige hjørne af Polen. Byen spreder sig over en række forskellige øer. Dens strategiske placering har gjort, at byen stort set har været beboet igennem de sidste 5.000 år. Igennem tiderne er den blevet genopbygget og ødelagt utallige gange, da angreb fra havet af nødvendighed går igennem Swinoujscie for at opnå succes.

Under Anden Verdenskrig var byen hjemsted for tusindvis af flygtninge. Hvorfor bør du besøge Swinoujscie? Svaret er enkelt: fordi der kun findes få andre maritimbyer som byder på den samme charme og nåde.

Hvis du higer efter en flugt fra hverdagens stress og jag bør du investere i en tur til Swinoujscie. Det er den perfekte måde at slappe af på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Swinoujscie Turistinformation

Centrum Informacji Turystycznej
Pl. Słowiański 6/1
72-600 Swinoujscie

T: +48 913 224 999

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

PKP Polskie Koleje Państwowe

De polske statsbaner Polskie Koleje Państwowe S.A. Centrala Al. Jerozolimskie 142A, 02-305 Warszawa Website Tog i Polen I Polen finder du et godt udbygget jernbanenet og du kan komme til næsten...

Swinoujscie – Szczecin – Katowice

Togtur med udsigt fra TLK 83152,,Zefir" Świnoujście til Katowice over Szczecin

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Świnoujście
broken clouds
15.7 ° C
15.7 °
15.7 °
86 %
5.3kmh
58 %
tirs
24 °
ons
24 °
tors
24 °
fre
23 °
lør
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
SWINOUJSCIE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#poland #visitpoland #swinoujscie #iswinoujscie #visitswinoujscie #Swinemünde #Polen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her