Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Tallinn

Estland

#Estland Togrejser til Estland Find information og inspiration om togrejser til Estland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Estland. Visit Estonia   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Tallinn, Estland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Tallinn

Hvis du har planer om at besøge Estland, så bliver du nødt til at besøge Tallinn. Byen ligger på den finske golfkyst og den gamle bydel er på UNESCO Verdensarvslisten.

Selv om det er middelalder der præger Tallinn anses byen, sjovt nok, for at være en af de mest digitaliserede byer i verden.

Estisk Open Air Museum

Når du har udforsket den gamle bydel bør du tage en tur vestpå for at udforske Tallinns Open Air museum. Her bevares vigtige dele af den estiske landbrugskultur. Du vil for eksempel kunne besøge en gård fra det 18. århundrede. Derudover kan du besøge en vandmølle, et kapel, en gammel stensauna, og adskillige andre interessante bygninger.

Sankt Olafs Kirke

Det menes, at denne kirke var den højeste bygning i verden i næsten 100 år fra starten af midten af det 16. århundrede. Kirken blev bygget i det 13. århundrede og har været alt fra katolsk til luthersk og baptist. Den er stadig i brug nu til dags, og den har meget travlt, så hvis du gerne vil på besøg bør du ringe i forvejen og bestille en rundvisning. Kirketårnet blev brugt af KGB indtil 1991.

Bymurene

Bymurene byder på midlertidige haveudstillinger og vandrestier. Da de for det mest er uberørte byder de på enestående udforskningsmuligheder. Mange af murenes porte bruges stadig i dag og tårnene byder på en fantastisk udsigt over området. Sørg for at udforske murene ordentligt så du finder alle de skjulte perler området har at byde på.

Tallinn har haft både medgang og modgang igennem historien, men nu til dags er det en smuk by med en masse unikke oplevelser for hele familien. Start med at planlægge din tur nu, så du kan snarest muligt kan skabe minder som vil vare resten af livet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Elron AS Eesti Liinirongid

De estiske statsbaner Elron (AS Eesti Liinirongid) Vabaduse pst 176 10917 Tallinn Estland Website BEMÆRK: ELron er ansvarlig for trafikken inden for Estland. International trafik til Sankt Petersborg og Moskva...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Tallinn
clear sky
24.2 ° C
24.2 °
23.1 °
69 %
2.6kmh
0 %
tirs
28 °
ons
24 °
tors
25 °
fre
27 °
lør
27 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TALLINN
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#estonia #visitestonia #tallinn #itallinn #visittallinn #Estland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her