Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Tampere

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Tampere, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Tampere

Tampere ligger  i det sydlige Finland, imellem to søer med 18 meters forskel til havoverfladen. Denne forskel i havoverfladeniveau har skabt en lang række hurtigt strømmende vandløb i tidernes løb, hvilket betyder at energiproduktion altid har været et centralt element i byen.

Dette betyder også at det føles som om Tampere befinder sig langs kysten, selvom byen rent faktisk er en by midt i landet. Byen befinder sig en kort køretur fra Helsinki, så det er muligt at tage dertil på en dagstur, men der er en masse unikke muligheder som gør at byen er et længere besøg værd.

Du bliver nødt til at se Tuomiokirkko for at tro det

Hvis du nogensinde har undret dig over hvad Finland fremstillede i romantikken, så bliver du nødt til at besøge Tuomiokirkko. Forestil dig at de klassiske elementer i græsk og romersk kultur blev blandet med et strejf af Islam og den færdige bygning blev kaldt en kristen kirke. Tuomiokirkko er et af de bedste eksempler på nationalarkitektur fra romantikken i hele landet og vil uden tvivl imponere.

Er du ude efter en lidt mere skæv oplevelse, så vil du højst sandsynligt nyde en tur til Vakoilumuseo, hvilket er et museum som er dedikeret til spionen i os alle! Her kan du finde en lang række effekter som engang blev brugt til spionage, især under den Kolde Krig. Disse udstillinger er godt samlede og interaktive, hvilket gør oplevelsen endnu mere spændende.

Et besøg til Werstas vil give dig et indblik i Tamperes rolle i Finland. Takket være energiproduktionen fra de strømmende vandløb har byen altid været en industriby og dette museum er en hyldest til alt det hårde arbejde som blev udført for at bygge byen. Udstillingerne ændres løbende, så du kan aldrig vide præcis hvad du vil få ud af et besøg!

Hvordan ville livet være uden en gastropub?

Gastropub bevægelsen har taget verden med storm og en af de bedste eksemplarer befinder sig i Tampere. Tuulensuu befinder sig på en klassisk hjørneplads og tilbyder en pint lige når det passer dig. Men der er mere end god øl og fantastisk vin på menuen. Der er en fremragende samling portvin som du kan nyde og en cigarmenu der passer til. Schnitzlen og leveren på menuen komplimenterer de mere klassiske muligheder, såsom and confit. Du vil uden tvivl besøge Tuulensuu mere end én gang

Hvis du er ude efter en afslappet aften i Tampere, så anbefaler vi at du besøger Café Europa. Caféens atmosfære minder meget om 30erne med dens sofaer og stole. Her kan du spille nogle brætspil med de lokale, drikke en øl eller to, og nyde den rolige stemning.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Tampere
clear sky
12.5 ° C
12.8 °
12.1 °
44 %
6.2kmh
0 %
fre
16 °
lør
18 °
søn
22 °
man
22 °
tirs
21 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TAMPERE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Tampere #iTampere #VisitTampere #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her