Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Targu Mures

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Targu Mures, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Targu Mures

Targu Mures i Rumænien er indbegrebet af hvad der forventes af en centraleuropæisk by som er blevet påvirket af øst Europa.

Byen blev først nævnt i det 14. århundrede og i løbet af dens historie er den blevet påvirket af Tyskland, Ungarn, og Rumænien. Mange af disse indflydelser afspejles i det faktum at de fleste skilte i byen er tresprogede. Targu Mures er en dejlig blanding af det Gamle og Nye Transsylvanien og tilbyder fantastiske farver uanset hvor man ser hen.

Hvor meget vil du lære?

En af de mest unikke steder at besøge i Targu Mures er Kulturslottet som blev bygget i 1913 og ikke minder om noget andet du nogensinde vil finde i hele Transsylvanien. Med dets glasmalerier, smukke motiver, og farverige, kunstneriske gengivelser af kendte scener fra litteratur vil dine øjne have svært ved at bestemme sig for hvor de skal starte turen mens dine fødder giver genlyd i gangene.

Et andet sted du bør besøge er Bolyai Museet. En gang imellem bliver museet låst, i hvilket tilfælde du kan gå ind på det tilstødende bibliotek og bede dem om at åbne det. Museet er dedikeret til Bolyai brødrene som spillede en stor rolle i udviklingen af rumlig videnskab takket være deres formler.

Hvis det er for varmt udenfor og du gerne vil have noget køligt at foretage dig, så er Weekend Parken et godt sted at tage hen. Om sommeren stiger temperaturerne i Targu Mures tit til over 40°C og af denne grund tilbyder en lille oase et dejligt pusterum. Her findes også et udvalg af tilgængelig pools, et volleyball område, og et par soppebassiner til børnene.

Hvad er det næste stop?

Du overvejer højst sandsynligt at booke et værelse i Hotel Concordia. Det anbefaler vi at du gør, da deres restaurantmenu er fantastisk! Den tilbyder et bredt udvalg af internationale retter samt et par traditionelle rumænske retter.

Hvis du en aften vil ud at spise i byen, så anbefaler vi Dona. På den ene side minder restauranten lidt om en traditionel amerikansk diner vej vejsiden da den tilbyder en menu med omeletter, pizza, og pasta døgnet rundt. På den anden side er den unik da den også tilbyder lokale retter såsom svinekødsnakke. Der ligger en bager i nærheden som kan sørge for at måltidet ender med en dejlig dessert.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Târgu Mureş
broken clouds
-2.1 ° C
-2 °
-2.2 °
92 %
3.6kmh
52 %
Tue
11 °
Wed
15 °
Thu
6 °
Fri
5 °
Sat
5 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TARGUMURES
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#TarguMures #iTarguMures #VisitTarguMures #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her