Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Teplice

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Teplice, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Teplice

Hvad har H.C.Andersen og Beethoven til fælles ??? – Svaret ligger i Erzgebirge, som bjergene omkring Teplice hedder på tysk, begge de 2 kendte herrer har opholdt sig i det der i dag er centraleuropas største kurby, Beethoven skrev skæbnesymfonien mens han opholdt sig i Teplice. H.C.Andersen har også opholdt sig i byen under en af hans rejser. Ud over disse 2 herrer har en perlerække af kendte forfattere og komponister gennem tiderne opholdt sig i Teplice og under deres ophold givet koncerter blot for at nævne de mest kendte: Johann Wolfgang von Goethe, Frederic Chopin, Richard Wagner og Frederic Liszt.

Byen med ca 55.000 indbyggere ligger smukt op ad bjergskråningerne i et gammelt vulkansk område. Teplice er et godt udgangspunkt for ture til andre nærliggende byer og steder af interesse. Selve Teplice er i sig selv også en smuk by med mange parker og igennem de sidste år har man fået renoveret mange af de gamle flotte bygninger.

Prisniveauet i Teplice er betydeligt lavere end i Prag , og da byen ligger blot 100 kilometer fra Prag ad motorvej, ja så er Teplice et godt udgangspunkt for besøg i den Tjekkiske hovedstad. Teplice er et meget velbesøgt kursted med flotte gamle kuranstalter, ligeledes er Teplice meget brugt til træningsophold for spotsfolk, især fodboldspillere. Da byen har en stor ishockeyhal med is hele året kommer også en del ishockeyhold til byen.

Teplice, der har europas ældste helbredende kilder, hvis historie går tilbage helt til 762, men som egentlig by starter historien i 1156 da kong Vladislavs kone støttede opførelsen af et kloster i nærheden af en varm kilde. De første skrevne dokumenter om Teplice som by stammer fra 1315. I starten af 1800 tallet var byen på sit højeste. Den 9 september var der fint besøg i byen da Kejser Franz I, Czar Alexander I og Kong Friedrich Wilhelm I underskrev en pagt imod Napoleon i byen.

Da Erzgebirge er let tilgængelige bjerge er Teplice et godt udgangspunkt for folk der gerne vil holde ferie i bjergrige, naturskønne egne, men som ikke har mod på at prøve kræfter med store højder.

Tag en spadseretur gennem Lazensky Park

Der er mange haver rundt omkring i Teplice, men dem i Lazensky Park er nok de bedste i byen. De ligger i nærheden af ​​Beethoven Spa-center, hvilket betyder, at du kan tage en afslappet spadseretur, efter at du har brugt en eftermiddag på at blive forkælet. Sid på en bænk og læs en bog, tag en sludder med andre, der lader dagen gå dem forbi, eller sid blot sidde og betragt Teplices daglige virke. Sørg for at kigge efter den trappe, der fører op til Letna Hill, så du vil kunne afslutte dagen med en fantastisk udsigt over bjergene og byen.

Plask rundt i den oprindelige varme kilde

Når du besøger Teplice, er det klart, at du skal have et glimt med af den historie, byen har at byde på. Det bedste sted at gøre dette ville være at besøge den oprindelige varme kilde, der startede det hele. Et par kurbade i byen henter stadig vand fra denne varme kilde, og det bringes ved hjælp af en automatiseret pumpestation. Vandet strømmer varmt ud med en temperature på 42°C og kilden ligger i nærheden af ​​den provsti kirke fra det 12. Århundrede, some er helliget Johannes Døberen, så efter du er færdig med at rense din krop, har du mulighed for at rense din sjæl, hvis du ønsker det.

Træd tilbage i tiden på det Regionale Museum

Det Regionale Museum, som ligger i den sydlige ende af Teplice, har faktisk hjemme i et slot, der oprindeligt blev bygget på fundamentet af et benediktinerkloster. Det blev rekonstrueret i det 19. århundrede, så det virker mere moderne end en ældgammelt, men du vil stadig kunne få en fornemmelse af byens og regionens historie inden for dets mure. Museet selv har mere end rigeligt med udstillinger til, at du kan komme igen og igen, da du har mulighed for at udforske temmelig frit. Hvis du ikke har lyst til at gå på spa hver dag, mens du er i Teplice, er dette en af ​​de ting, du kan lære noget af, og som er et besøg værd.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Teplice
overcast clouds
21.6 ° C
22.2 °
20.3 °
85 %
2.4kmh
89 %
fre
25 °
lør
19 °
søn
24 °
man
26 °
tirs
16 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TEPLICE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Teplice #iTeplice #VisitTeplice #CzechRepublic #VisitCzechia #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her