Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Thessaloniki

Grækenland

#Grækenland Togrejser til Grækenland Find information og inspiration om togrejser til Grækenland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Grækenland. Visit Greece Rejser til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Thessaloniki, Grækenland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Thessaloniki

Vil du opleve et rigtigt godt alternativ til klassiske Athen, så book en billig Thessaloniki ferie. Her får du storbystemning og masser af historie, i en by der emmer af kultur og atmosfære. Thessaloniki er Grækenlands andenstørste by og en af landets vigtigste havnebyer. Beliggende i den nordlige del af landet, ved bunden af Thermaikos-bugten.

Når du rejser til Thessaloniki by skal du ikke forvente en badeferie, men til gengæld en livlig storbyferie i en universitetsby med et pulserende natteliv. Her er et bredt udbud af spændende museer og en oplevelsesrig bymidte, der er ideel at udforske til fods. Undervejs kan du opdage lokale madmarkeder og snuppe en græsk snack ved en gadebod. Hvis du savner stranden kan du tage til Perea, som har områdets bedste strand og som ligger kort afstand fra Thessaloniki.

Mange af byens overnatningsmuligheder findes nær den indre del af havnen – midt mellem de mange kulturelle tilbud. Her finder du alt fra budgetvenlige hostels til 5-stjernede luksushoteller. På en Thessaloniki ferie bør du opleve det farverige Ladadika kvarter der før i tiden var et af byens vigtigste handselsområder. Senere blev det til red light distrikt, og i dag er det en sprudlende labyrint af gågader og små torve. Fyldt med restauranter, barer og græske tavernaer. Besøg også ‘den øvre bydel’, Ano Poli, hvor du mellem de mange små kirker og pastelfarvede huse, finder steder med en betagende udsigt over byen og bugten.

En Thessaloniki ferie byder på et rent slaraffeland af historiske bygninger og byzanistiske kirker. Derfor bør du sætte tid af til at opleve disse. Fra resterne af de gamle bymure der engang strakte sig over 8 kilometer. Til det mere velbevarede ‘Hvide Tårn’ med den blodrøde fortid. I dag et symbol for Thessaloniki, men førhen brugt som fængsel og til masse-henrettelser. Få historien i det lille museum og nyd en storslået udsigt over havet fra toppen.

Besøg den unikke runde Agios Georgios kirke, der også er kendt som ‘den romerske rotunda’. En kirke der historisk var en del af et større kompleks, med et palads, triumfbuer og andre vigtige bygninger. Et kompleks bygget på befaling af den romerske kejser, Galerius. I en lige linje fra rorundaen og mod havet, finder du stadig resterne af en enkelt triumfbue, Galerius buen. Samt ruinerne og udgravningerne af det tidligere palads.

Du finder dog også mange moderne oplevelser på din Thessaloniki ferie. Byen er blandt andet kendt for dens Internationale film festival, som løber af stablen først i november. Samt ikke mindst dokumentar festivallen i midten af marts. Festivaller der understreger byens status som kultur-knudepunkt.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Thessaloniki Turistinformation

Egnatia 154
54636 Thessaloníki

Tel +30 231 027 9282

www: Website Link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

TrainOSE

De græske statsbaner TrainOSE S.A Karolou 1-3 Metaxourgio, 10437 Athen Grækenland Website Tog i Grækenland De græske jernbaner har ikke et specielt stort jernbanenet, men du kan komme rundt med tog til...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Thessaloniki
scattered clouds
11.4 ° C
13 °
10.5 °
90 %
0.5kmh
40 %
tirs
13 °
ons
8 °
tors
13 °
fre
14 °
lør
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
THESSALONIKI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#greece #visitgreece #thessaloniki #ithessaloniki #visitthessaloniki #Grækenland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her