Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Timisoara

Rumænien

#Rumænien Togrejser til Rumænien Find information og inspiration om togrejser til Rumænien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Rumænien. Visit Romania Rumænien er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Timisoara, Rumænien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Timisoara

Timisoara er Rumæniens kulturelle hovedstad. Byen blev grundlagt i midten af det 13. århundrede og dens indflydelse begyndte at vokse da Habsburg fyrstehuset kom til magten i Østrig.

Store dele af midtbyen afspejler stadig den mangeårige østrigske indflydelse. Timisoara var den første by på det europæiske fastland som blev fuldt elektrificeret og var derudover også den første by som havde gadebelysning under monarkiet.

Der er masser at se og lave på Unirii Pladsen

Unirii Pladsen, opført i barokstil, er den ældste plads i hele Timisoara samt derudover en af de mest underholdende at besøge. En varm forårseftermiddag kan du ligge og nyde græsset eller drikke en kop kaffe på en af pladsens mange terrasser. Der er mulighed for at besøge en lang række historiske bygninger, såsom Bruck Huset, den Serbisk Ortodokse Katedral, og Barokslottet. Katedralen benyttes stadig som en kirke, så der kommer og går stadig troende og turister hele dagen lang. Inden for kan du finde en museumsudstilling og enestående arkitektur, hvilket gør et besøg til Unirii Pladsen endnu mere værdifuldt. Få dig en bid mad og nyd en lokal sportsbegivenhed i det fri. Sørg for at møde fremmede og blive venner med dem mens du er i Timisoara.

Besøg parken som er opkaldt efter byens kælenavn

Timisoara har igennem historien gjort sig fortjent til kælenavnet ’Rosernes By’ og det er herfra Roseparken har fået sit navn. Parken, som befinder sig i midtbyen, er langt fra den største du nogensinde vil besøge, men det er en af de få som er fyldt med roser. Byen har gjort en indsats for at genoplive parken for nylig, så nu kan du finde nybyggede terrasser og bænke samt nyde en koncert på en varm forårs- eller sommeraften. Det er et fantastisk sted at slappe af og forynge dig selv, især når selve stedet er blevet forynget.

Der er masser at se og lave i Timisoara, for hele familien. Hvis du har lyst til at tage i zoologisk have en eftermiddag, så kan du gøre det. Hvis du lyster efter en tur i haven ved det 100 år gamle operahus, så kan du også gør det. Med dens lange række restaurant- og butiksfyldte pladser har Timisoara alt hvad du kunne tænke dig på en ferie.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CFR Căile Ferate Române

De rumænske statsbaner CFR Căile Ferate Române 38 Dinicu Golescu Boulevard District 1, code 010873 Bukarest Rumænien Website Tog i Rumænien De rumænske jernbaner har et meget stort og overraskende velfungerende jernbanenet,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Timișoara
clear sky
26.4 ° C
27.3 °
26.1 °
53 %
2.6kmh
0 %
tirs
35 °
ons
36 °
tors
38 °
fre
42 °
lør
32 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TIMISOARA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Timisoara #iTimisoara #VisitTimisoara #Romania #VisitRomania #Rumænien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her