Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Tirana

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Tirana, Albanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Tirana

Tirana er en by med rødder solidt plantet i det Osmanniske Riges jord. Byen blev grundlagt i det 17. århundrede, og voksede efterhånden til og blev Albaniens hovedstad.

Selve området har været beboet siden bibelsk tid, da udgravninger midt i Tirana afslørede en romersk gård, der senere var blevet omdannet til en kirke uden sideskibe.

Selve byen blev udsat for mange kampe i begge verdenskrige, hvilket kulminerede i en sidste kamp mellem landets egne kommunistpartier og det nazistiske regime i 1944. Nazisterne trak sig tilbage og Albanien kom under kommunistisk styre i de næste 50 år. Funktion erstattede arkitektonisk glans på dette økonomisk nedtrykte tidspunkt, indtil der blevet etableret en markedsøkonomi først i 1990’erne.

Man kan stadig se spor overalt af den tid, byen var bag jerntæppet, men i disse spor er der unik skønhed, man kun kan se i Tirana.

Det Nationale Kunstgalleri giver en vidunderlig følelse af fred og ro

Det Nationale Kunstgalleri fremviser albanske kunstnere fra de sidste 7 århundreder, og har også mindre udstillinger af udenlandske kunstnere i dets mange lokaler. Der er til enhver tid over 4000 kunstværker udstillet i denne statsejede institution, hvis interiør har gennemgået en større restauration inden for det sidste årti. Der er også et online museum, man kan udforske, hvor man kan finde yderligere oplysninger om de udstillede kunstnere.

Mens du besøger museerne i Tirana, skal du også sørge for at tage dig tid til at udforske de Nationale Museer for Videnskab og Arkæologi. Hvert museum byder på et unikt indblik i de præstationer, der kommer fra dette område, og de er hvert især tilknyttet et statsuniversitet. Der er flere udstillinger her, der udforsker dette områdes historie, hvoraf nogle daterer tilbage til historiske tider.

Tirana er fyldt med fantastiske restauranter!

Der er mange vidunderlige steder, hvor du kan udforske de kulinariske muligheder i Tirana, men den bedste er nok Restorant Piceri ERA. Der er et stort udbud af lokale retter at vælge imellem, og priserne er meget rimelige for regionen. Restauranten har central adgang til flere af Tiranas seværdigheder, og du kan smage på både almindelige egnsretter og haute cuisine efter ønske.

Efter du nyder lidt af det lokale køkken, skal du sørge for at tage nogle få øjeblikke til at besøge det grønne område, Lanë. Det er et vidunderligt sted at finde lidt fred og ro, da denne å bugter sig gennem byen, men sørg for at blive ude af vandet. Det er meget forurenet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Tirana

Rr. Abdi Toptani, Nr. 4
1010 Tirana

Tel:+355 4 273 778

Website

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Tirana
clear sky
15.5 ° C
15.5 °
15.5 °
59 %
1kmh
0 %
man
17 °
tirs
11 °
ons
17 °
tors
19 °
fre
19 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TIRANA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Tirana #iTirana #VisitTirana #Albania #VisitAlbania #Albanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her