Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Toledo

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Toledo, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Toledo

Træd indenfor bymurene og opdag den multikulturelle spanske by Toledo. Beliggende på en klippetop, og med det majestætiske Alcazar fort som toppen af kransekagen. Rundt om den gamle bydel løber Tajo-floden som en gigantisk voldgrav om byens hjerte. Det er ikke svært at forestille sig dette sted som den perfekte skanse under historiens krige. En historie som har præget byen til et multikulturelt knudepunkt, hvor kristne, muslimer og jøder har levet side om side. En sammensmeltning af kulturer, som i dag gør at Toledo byder på et unikt miks af kirker, katedraler og synagoger. Rejser til Toledo er obligatoriske hvis du vil udforske det centrale Spanien.

De stejle brostensbelagte gader kiler sig ind mellem husene , der står så tæt at tagene skærmer for den bagende middagssol. Her kan du bo på rejser til Toledo – lige midt i historien. For det er her i den historiske bydel at du finder de fleste hoteller, med oplevelserne lige uden for døren. En fantastisk spændende bydel, som naturligvis er optaget på UNESCOs prestigefyldte verdensarvsliste, og som i sig selv byder på timevis af seværdige gåture, samt gode restauanter, cafeer og barer. Byens smukke arabisk-inspirerede hovedbanegård ligger lige udenfor bymidten, og hvis du fra Toledo rejser til Madrid med tog, tager det blot en halv time. Den gamle bydel som helhed er den største seværdighed i sig selv. Når du rejser til Toledo bør du derfor ofre mindst en hel dag, og et par skosåler, på at bestige de stejle gader. For det er her du virkelig mærker byens atmosfære. Primært i arkitekturen hvor smukke arabiske dekorationer og detaljer pryder mange bygninger. Så hold øje med de flotte facader og de fint malede mosaikker.

Efter et hvil og en god middag på en af de mange hyggelige restauranter, bør du gå ud igen. Denne gang for at opleve det eventyrligt smukke ‘Toledo by night’. Her er de mange rustikke stenfacader badet i et gyldent skær, mens det bliver ekstra spektakulært hvis du rejser til Toledo over en weekend. Her er der nemlig ekstra spot på byens mest populære monumenter. Er benene trætte, så spring på det lille sightseeing-tog Zocotren. Det starter fra det lille torv i centrum og tager dig på en guidet tur både inden- og udenfor bymurene. Mens dagsturene byder på smuk udsigt over byen og den omkringliggende natur, er samme tur efter solnedgang specielt romantisk.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turismo de Castilla-La Mancha

Avenida de Irlanda 14
45071 Toledo

T: +34 925248816

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Toledo
clear sky
22.4 ° C
22.4 °
22.4 °
43 %
4.7kmh
2 %
fre
31 °
lør
35 °
søn
36 °
man
35 °
tirs
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Toledo
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Toledo #iToledo #VisitToledo #CastileLaMancha #LoQueNoEsperas #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her