Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Toulouse

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Toulouse, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Toulouse

Toulouse er en by med uimodståelig charme, takket være dens mange røde murstensbygninger. Byen befinder sig i det sydvestlige Frankrig, omkring halvvejs imellem Middelhavet og Atlanterhavet.

Den iøjnefaldende røde arkitektur er grunden til at byen fik sit kælenavn ’La Ville Rose’ eller ’den Lyserøde By’. Selvom Toulouse primært er kendt for at være hjemsted for Europas rumfartsindustri er byen også del af den gruppe byer som man bør besøge år man er i Frankrig.

’La Place du Capitole’ er en af Europas mest fremragende pladser

Hvad gør at en åben plads ligefrem kan være fremragende? Pladsen skal være stor nok til at man føler at man har en smule privatliv når man er der. Derudover skal den være bilfri så folk kan udforske den uden altid at skulle se sig for. En række spændende caféer og restauranter som tilbyder noget helt fantastisk at drikke og spise er også et must. Sidst men ikke mindst, så skal der være en række gamle bygninger rundt om pladsen for at gøre hele pladsens atmosfære i topklasse.

’La Place du Capitole’ har det hele! Det kombinerede råd- og operahus befinder sig begge på pladsen. Der er masser af plads til at gå en tur eller se på mennesker hvis det er det du har lyst til. Spis en bid mad i Opera Grand Café på pladsen – prøv for eksempel de fantastiske østers.

Rumfartsindustri? Rumfartsmuseum? Ja, tak!

Som sagt er Toulouse hjemstedet for Europas rumfartsindustri og derfor er det yderst passende at byen også er hjemstedet for et af verdens bedste rumfartsmuseer. Det er umuligt at gå glip at museet når du besøger byen, da det er udstyret med en kopi af Ariane 5 raketten på 150 fod. Der er mange udstillinger som følger menneskets race mod stjernerne, inklusiv en life-size model af den første Sputnik satellit, ægte månesten, og dele af Mir, den første rumstation.

Derudover er der også udstillinger som giver praktisk erfaring, såsom gyroskopet som bruges til simulering under astronauttræning samt en lang række læringsmuligheder for børn i alle aldre. Før du afslutter din dag på museet bør du overvære præsentationen i planetariet.

Afslut din ferie i Toulouse med stil

Grunden til at byen er fyldt med røde mursten er at de var billigere at fremstille end de hvidvaskede mursten som findes i mange af de nærliggende områder. Den anderledes arkitektur gør at det føles helt anderledes at besøge Toulouse end de andre franske storbyer. Udlej en lille subkompakt, kør en tur igennem den gamle bydel, og nyd alt hvad den Lyserøde By har at byde på.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Toulouse Turistinformation

Donjon du Capitole
Square Charles de Gaulle
31080 Toulouse

Tel: +33 892 18 01 80

www: website link

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Toulouse
overcast clouds
10.8 ° C
11.9 °
9.9 °
87 %
8.8kmh
90 %
ons
11 °
tors
9 °
fre
11 °
lør
11 °
søn
9 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Toulouse
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Toulouse #iToulouse #VisitToulouse #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her