Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Tours

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Tours, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Tours

Tours er placeret i det centrale Frankrig ved den nederste del af Loire floden og den har været en af Frankrigs’ vigtigste byer igennem historien.

Byen har altid været et vigtigt sted at krydse floden, hvilket gjorde byen meget attraktiv for Romerne og de var meget interesseret i at få fat i byen under deres udvidelse i det først åhundrede AD. Byens moderne navn begyndte at tage form under det fjerde åhundrede da romerne begyndte at tabe deres indflydelse, byen var dog stadig kendt for at have en af de fem største amphiteatre i hele emperiet.

Den moderne by har ikke ruiner du kan komme og besøge, men den har dog en masse smukke bygninger der kan dateres hele vejen tilbage til det tolvte århundrede sammen med en masse fascinerende oplevelser du kan nyde.

De lokale botaniske haver er stille og dejlige

da den lokale botaniske have er oprettet i 1843 af en lokal farmaceut, gør dette den til den ældste offentlige have i byen. Der gror over to tusinde planter i haven og mange af disse planter står i nogle af de mange drivhuse der fylder haven. Det tilknyttede arboret tilbyder en stor frugthave alt i mens en lille allé fyldt med magnolier leder en hen til en sø fyldt med lotus og liljer.

Der er ingen indgangspris og haven har åbent hver dag.

Hvis du leder efter sindsro og en anden form for fredelighed. Kunne du måske tænke dig at tage til katedralet Saint Gatien. Det blev bygget i 1170 for at erstatte et andet katedral der var blevet brændt ned 4 år forinden, da Frankrig og Englang havde deres territoriale uenigheder. Det meste af katedralet der står i dag blev færdiggjort i det femtende århundrede og det har en klassisk gotisk stil der er yderst pompøst.

Kunstmuseet har stor diversitet og er forrygende.

Du finder finder kunsmuseet i Tours ved den gamle lokale biskops palads. Det ligger nær katedralet så dette ville være en naturlig ting at besøge efter en tur i det lokale katedral. Museet har været placeret dette sted siden 1910 og deres kollektion består blandt andet noget af det bedste Italienske og Franske malede kunst igennem det nittende århundrede. Der er over tolv tusinde forskellige stykker kunst i deres permanente kollektion, men kun omkring ti procent af dette står til udstilling på samme tid.

Hvis du vil se en af de mest ekstravagante bygninger i Tours skal du tage over til hotellet i Gouin. Dette palæ blev bygget i det femtende århundrede, dog blev bygningens facade genopbygget et århundrede senere. Kun hovedfacaden overlevede anden verdenskrig, så bygningen er genopbygget som den originale. Det er desværre ikke den originale bygning du kommer til at se, dog stadig en yderst ekstravagant og smuk bygning.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tours Turistinformation

Office du Tourisme Tours
78-82 Rue Bernard Palissy
37000 Tours

T: +33 2 47 70 37 37

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Tours
mist
-0.5 ° C
1.7 °
-1.4 °
92 %
2.1kmh
100 %
tors
6 °
fre
10 °
lør
12 °
søn
8 °
man
6 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Tours
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Tours #iTours #VisitTours #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her