Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Travemünde

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Travemünde, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Travemünde

Hvis der nogen sinde har været en by, der var som skabt til at kigge på skibe og slappe af på stranden, er der meget der taler for, at Travemünde er den by. Travemünde, som oprindeligt blev bygget som fæstning af Henrik Løve for at beskytte udmundingen af Trave-floden, har været et feriested siden 1802, og fyret er det ældste på den tyske Østersøkyst. Hvis du er klar til at gå mere på opdagelse, er her nogle forslag at nyde, mens du er her.

Promenaden

Du vil finde masser af smukke udsigter, som du kan nyde fra Promenaden. Du må ikke gå glip af springvandstorvet, som forbinder Promenaden med den lokale jernbanestation. Du vil også kunne se barken Passat der som museum ligger stolt ved flodens udmunding og våger over de gamle huse, byen har at byde på.

De historiske bygninger

Der er Skt. Lorenz kirken. Der er foged bygningen, som daterer tilbage til 1551. Der er den tidligere Kasino bygning, som nu er Columbia hotel. Der er mange huse, der er over 200 år gamle. En gåtur gennem Travemünde er den perfekte måde at nyde en solrig eftermiddag i denne ferieby på.

Festivaler

Travemünde tilbyder mange festivaler, man kan nyde i årets løb, der er værd at planlægge en ferie omkring. De to mest populære festivaler er Travemünde Woche i kapsejladsugen og Sand World, som er den årlige sand festival, hvor detaljerede skulpturer bygges direkte på stranden.

Travemünde tilbyder dig chancen for at blive og slappe af, så længe du vil. Nyd varmen, sandet og de sjove aktiviteter, der tilbydes, så vil du kunne lade verden gå dig forbi, mens du ferierer her.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Travemünde Tourist Information

Lübeck und Travemünde Tourist-Service GmbH
Bertlingstrasse 21/ Strandbahnhof
23570 Lübeck -Travemünde

T: +49 01805 882233
F: +49 01805 04502

www: website link

Tourismus Schleswig-Holstein

Tourismus-Agentur Schleswig-Holstein GmbH
Wall 55
24103 Kiel

T: +49 (0)431 600 5840
F: +49 (0)431-600 5844

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Travemünde
light rain
19.1 ° C
20.1 °
18.4 °
94 %
3.9kmh
60 %
tirs
27 °
ons
28 °
tors
27 °
fre
22 °
lør
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Travemünde
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Travemünde #iTravemünde #VisitTravemünde #SchleswigHolstein #meinSH #comeseeSH #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her