Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Trondheim

Norge

#Norge Togrejser til Norge Find information og inspiration om togrejser til Norge på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Norge. Visit Norway Norge er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Trondheim, Norge

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Trondheim

Trondheim blev grundlagt som en handelsstation sent i det 10. århundrede og befinder sig i den sydlige ende af en betagende fjord ved Nidelva flodens munding.

Byen fokuserer på videnskab og teknologi men landskabet minder meget om hvad du ville forvente at se i en norsk by. Langs floden kan man finde en masse farverige bygninger samt den Gamle By Bro som blev bygget i det 17. århundrede. Dette er en af de mange attraktioner som byen har at byde på.

Hvis du er klar til at besøge Trondheim, så læs videre. Herunder finder du de attraktioner som vi anbefaler at du inkluderer i din rejseplan for at sikre dig at dig besøg bliver et mindeværdigt et!

Trondheim var Norges oprindelige hovedstad

Trondheims historie er omfattende, hvilket er klart at se når man besøger Nidaros Domkirke. Denne domkirke er den største middelalderlige bygning i hele Skandinavien og vest væggen er yderst imponerende med dens statuer. Her kan du finde bibelske personer, Norges tidligere konger og biskopper, og en række andre figurer som blev skulpturerede får cirka et århundrede siden. Mange af disse er kopier af originaler som kan ses i museet og er blevet flyttet for at beskytte dem.

Trondheim er propfyldt med historiske bygninger, hvilket er tydeligt når man bruger øjeblik på at se på byen fra den Gamle By Bro. Mange af flodbreddens varehuse og hjem stammer fra det 18. århundrede. Hvis du nogensinde har set flodbredden fra Bergen, så har du en idé om du kan forvente fra udsigten fra den Gamle Bro.

Derudover anbefaler vi at tillægge besøget et historisk perspektiv ved at besøge Ærkebiskoppens Palads fra det 12. århundrede. Det er den ældste sekulære bygning i Skandinavien og det er her man kan se de norske kronjuveler. Husk også at besøge den tilstødende katedral!

Selv I Trondheims tallerkener er der historie at indhente

Det kan godt være at det ikke lyder spændende at se ’fiskesuppe’ på en menu, men så snart du smager det på Baklandet Skydsstasion ændrer du mening. Denne tidligere kro for rejsende blev bygget i det 18. århundrede og tilbyder en lang række lækre retter som komplimenteres med deres hjemmelavede kager. Det er et venligt sted som råder over flere små værelser med gulve som knirker en lille smule.

Det bedste at gøre efter en god aftensmad er at nyde en aften på en af de bedste pubs i Norge. Den Gode Nabo er flere gange blevet nomineret som landets bedste pub. Dens beliggenhed ved flodbredden er en af de mange grunde bag nomineringerne. Det er bedst at planlægge besøget på forhånd så du kan bestille bord på deres flydende ponton. De sælger britiske og amerikanske øl fra hanen og spiller ofte musik fra Wurlitzer.

Er du ude på at få en god tur til Trondheim? Denne smukke by tilbyder noget for alle, hvilket gør at enhver dag er den rette til at besøge den. Med historie, kultur, og et strejf af modernisme på udstilling er Trondheim den perfekte destination til din næste ferie.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Trondheim – Bodø med lokomotivfører

Førerkabine tur fra Trondheim til Bodø Rute Trondheim 0:00:00 Stjørdal 0:38:00 Levanger ...

VY Norges Statsbaner

De norske statsbaner VY Gruppen (tidligere NSB, Norges Statsbaner) Schweigaards gate 23 Postboks 1800 Sentrum 0048 Oslo Norge +47 23 62 00 00 Website Tog i Norge Det norske jernbanenet er ikke blandt de...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Trondheim
overcast clouds
20 ° C
22 °
17.1 °
76 %
0.5kmh
99 %
tirs
22 °
ons
14 °
tors
19 °
fre
21 °
lør
15 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TRONDHEIM
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Trondheim #iTrondheim #VisitTrondheim #Norway #VisitNorway #Norge

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her