Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Troyes

Frankrig

#Frankrig Visit France Frankrig er fuld af Va Va Voom, O La La og Femmes Fatales. Dyk ned i én af verdens mest berømte kulturer og...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Troyes, Frankrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Troyes

Troyes ligger i det i den nordlige del af central Fankrig, lige ved Seine Floden. Byen ligger i Champagne regionen og en af dens mest unikke aspekter er de mange velbevarede bindingsværkshuse fra det 16. århundrede. Under den romerske besættelse fungerede byen som et knudepunkt for alle større veje, herunder den primære Via Agrippa.

Hvis du er på udkig efter en by som tilbyder den klassiske franske oplevelse på en unik måde, så bør du overveje at besøge Troyes. Herunder kan du se vores liste over ting du bør forvente at se når du besøger byen.

Hvad vil du gerne se når du besøger Troyes?

Når du har besøgt de slingrende, ujævne bindingsværkshuse i Troyes’ bydel fra det 16. århundrede bør du overvejere at besøge Museet for Moderne Kunst. Museet har visse højdepunkter, såsom en stor samling fauvistværker. Selvom museet omhandler moderne kunst, så er nogle af udstillingsstykkerne fra så langt tilbage som 1850. Udover malerier udstilles der også glas og keramik.

Historien bag Saint Urbain Basilique gør at dette også er et interessant sted at besøge. Pave Urban IV var født i Troyes til en far som var skomager. Der hvor farens butik engang stod blev Basiliqu bygget. Udenpå bygningen er de 13. århundredes gotiske påvirkninger på den religiøse bygning tydelige. Sørg for ikke at gå glip af det enestående håndværk som pryder bygningen i form at glasmalerier.

Derudover vil et besøg i Hotel de Vauluisant være en vidunderlig oplevelse. Dette palæ har en særpræget renæssance atmosfære såvel som et lettere hjemsøgt indtryk. På pladsen er der to forskellige museer du bør besøge, men træd forsigtigt så du ikke vækker spøgelserne!

Hvad ligger der i vente i Troyes?

En af de bedste ting i Troyes findes under åben himmel: et bord på Le Valentinos brostensbelagte gårdspladsrestaurant. Dette spisested har været et knudepunkt for restaurantaktivitet i byen siden det 17. århundrede. De roselige farver som dominerer i gårdspladsen minder om farverne i Saint Urbain Basilique og maden er udsøgt! Vi anbefaler stærkt de forkullede friske pastinakker.

Endnu et stop i Troyes som byder på lokale varianter er i nabolagsbaren Dixi Café. Det er for det meste yngre mennesker som hyppigt besøger baren, men deres rom med frugtinfusion er perfekt til enhver lejlighed, uanset hvor gammel man er. Bestil en bid mad hvis du er sulten og nyd oplevelsen!

Troyes har mange spændende ting at byde på, hvilket betyder at den perfekte dag altid venter forude. Oplev byen på egen hånd og brug vores idéer for at fuldende din rejseplan. På denne måde kan du efterlade din travle dagligdag, bare for en stund.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SNCF Chemins de fer français

De franske statsbaner SNCF (Société nationale des chemins de fer français) SNCF Campus Étoiles 2 Place aux Etoiles 93200 Saint-Denis Frankrig Website Tog i Frankrig Frankrig har et af verdens bedste og...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Arrondissement de Troyes
overcast clouds
-0.1 ° C
0 °
-2.1 °
93 %
2.6kmh
100 %
tors
5 °
fre
7 °
lør
8 °
søn
8 °
man
4 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Troyes
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Troyes #iTroyes #VisitTroyes #France #VisitFrance #Frankrig

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her