Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Turku

Finland

#Finland Togrejser til Finland Find information og inspiration om togrejser til Finland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Finland. Visit Finland Det er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Turku, Finland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Turku

Turku blev grundlagt i slutningen af det 13. århundrede og er derfor en af Finlands ældste byer. Igennem de mange århundrederne er den blevet en af de vigtigste byer i Finland og, indtil midten af det 19. århundrede, var det endda en af landets største byer.

Mange af Finlands vigtigste historiske begivenheder tog sted i Turku. Disse begivenheder kan man lære mere om på byens museer. Denne by har noget for alle, lige fra historiske vartegn til fantastiske museer.

Har du planer om at besøge Turku i den nærmeste fremtid? Hvis ja, så har vi herunder samlet nogle idéer for at hjælpe dig med at få mest ud af dit besøg.

Turku Slottet er Finlands største slot

Turku Slottet blev, ligesom byen, grundlagt i det 13. århundrede. Mesterværket befinder sig ved mundingen af byens flod. Det minder på ingen måde om et typisk europæisk slot; faktisk minder dets arkitektur mere om en romansk kirke. Det var oprindeligt beregnet som en militærfæstning og har derfor været ude for mange belejringer i sin lange historie. I 1993 blev det fuldt restaureret efter omkring 300 års delvis anvendelse. Det er et af de mest besøgte museer i hele Finland og når du først har set det vil du forstå hvorfor!

Efter dit slotsbesøg bør du tage videre til Turku Katedral, hvilket betragtes som moderkirken for den lutherske tro i Finland. Kirkens arkitektur minder meget om slottets, formodentligt fordi denne også blev opført i det 13. århundrede. Med dens tre orgler, høje lofter, taghvælvinger, og romantiske kalkmalerier er det ikke svært at se al den kærlighed der blev lagt i bygningens restaurering.

Turku byder også på unikke museer

En af Turkus mest unikke museer er Kunsthåndværk Museet, hvilket giver dig en smule indsigt i den type arbejde som blev udført for den Store Brand i 1827 som ødelagde store dele af byen. I kvarteret som blev beboet af den lavere klasse var der kun en lille del som overlevede branden og det er i dette kvarter museet står. Det er en autentisk oplevelse!

For at se hvordan den lokale kunstscene ser ud kan du besøge Turun Taidemuseo, hvor du vil blive mødt med nogle slående eksemplarer. Museet domineres af udskårne pilaster og koniske tårn, så her vil du få drejet hovedet godt!

Ingen tur til Turku er fuldendt uden et besøg i Forum Marinum, hvilket befinder sig på byens gamle gård og tilbyder indsigt i hvordan det var at bygge skibe og sejle fra Turku igennem byens historie. Stedet er derudover udstyret med en moderne forlængelse hvor man både kan se skalamodeller af skibe og fuldstørrelsesfartøjer.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

VR Valtionrautatiet

De finske statsbaner VR Valtionrautatiet Radiokatu 3 00240 Helsinki Finland Website Tog i Finland De finske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer med et godt og velfungerende jernbanenet. Er der direkte...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Turku
overcast clouds
-0.3 ° C
1.4 °
-0.7 °
100 %
5.7kmh
100 %
tirs
1 °
ons
2 °
tors
2 °
fre
2 °
lør
-0 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
TURKU
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Turku #iTurku #VisitTurku #Finland #VisitFinland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her