Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Umeå

Sverige

#Sverige Togrejser til Sverige Find information og inspiration om togrejser til Sverige på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Sverige. Visit Sweden Sverige er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Umeå, Sverige

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Umeå

Hvis du besøger Sveriges Norrland region, er der en god chance for, at dine rejseplaner på et eller andet tidspunkt vil omfatte Umeå.

Det er det største samfund i regionen, men det er stadig småt nok til, at det føles som en lille by. Det er dog en by, der vokser hurtigt, og dette er ikke gået ubemærket hen. Den er blevet udvalgt som Europæisk kulturhovedstad i 2014 og af god grund – dens historie daterer tilbage til det 14. århundrede.

Denne bys museer er fantastiske!

Hvis du besøger Umeå, bør et af dine første stop være nogle af de museer, denne by har at byde på. Et af de bedste er Bildmuseet, eller Billedmuseet. Det er grundlagt i 1981 og fokuserer på moderne kunst og har et særligt fokus på den billedkunst, der er blevet en del af den moderne tendens. Museets design er unikt of det er beliggende i en syv-etagers bygning med tilfældigt fordelte vinduer med udsigt over Ure floden.

Hvis du gerne vil have se skisportens historie på nært hold, bør det svenske Ski Museum i Umeå være dit næste stop. Du vil få et glimt af, hvordan skisporten var med til at forme området siden det 14. århundrede, og hvordan de samiske beboere stod på ski for at genne deres rensdyrflok. Der er også et udendørs museum, der er fantastisk i åbningssæsonen, der viser, hvordan det var at bo i området. Du kan også få set det, der menes at være verdens ældste ski, som menes at være 5200 år gamle.

Restauranterne på dette sted vil virkelig imponere dig!

En af de bedste restauranter, du nogensinde vil få fornøjelsen af at besøge på dine rejser, ligger i Umeå. Det er Rex Bar og Grill og det er, hvad du ville få, hvis du kombinerede amerikansk indflydelse med fransk indretning og traditionelt svensk køkken. Vi anbefaler at vove en rensdyrbøf med en forret af lokale østers. Sørg for at bestille multebær til dessert! Det her sted er også det perfekte sted at spise brunch i weekenden, hvor du kan stoppe dig med pandekager og bacon.

Hvis du foretrækker noget, der mere som en lokal pub, så smut forbi Maxim for en bid mad. Den ligger meget tæt på det vandrehjem, hvor du sandsynligvis vil indkvartere dig under dit ophold i Umeå, og den tilbyder flere forskellige kombinations-tilbud. Pizza og øl pakken kan man ikke gå forkert af, men der er også et godt udvalg af andre ting, hvis du ikke lige er i humør til pizza den aften.

Hvad du vil finde i Umeå er en livlig atmosfære, et glimt af ældgammel kultur, og nogle sjove feriedage.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

SJ Statens Järnvägar

De svenske statsbaner SJ (Statens Järnvägar) Vasagatan 10 Stockholm Sverige +46 010 751 60 00 Website Tog i Sverige I Sverige finder du et udmærket tog trafik system der forbinder de fleste...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Umeå
light rain
14 ° C
14 °
14 °
72 %
4.1kmh
40 %
søn
14 °
man
12 °
tirs
15 °
ons
16 °
tors
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
UMEÅ
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Umeå #iUmeå #VisitUmeå #Sweden #VisitSweden #Sverige

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her