Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Usti nad Labem

Tjekkiet

#Tjekkiet Togrejser til Tjekkiet Find information og inspiration om togrejser til Tjekkiet på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tjekkiet. Visit Czech Republic Det...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Usti nad Labem, Tjekkiet

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

 

Visit Usti nad Labem

Der er større chance for, at du kender Usti nad Labem som Aussig, hvilket var byens navn før i tiden. Usti er en strategisk vigtig by der er beliggende hvor flere handelsruter i tidligere tider mødtes.

Der har siden den tidlige stenalder været bosættelser i området. De første skrevne dokumenter er fra 933 og vedrører Usti tolden. Omkring 1300 var Usti blevet til en befæstet by med bymur og forsvarstårne. I 1426 blev byen nedbrædt af husitter men genopbygget. Senere kom den store brand i 1538 hvor blot 6 huse stod tilbage. Under 30 års krigen blev byen flere gange raseret af Svenskere og Saksere. Frem til slutningen af 1800 tallet var Usti en sovende by men med industrialiseringen kom der fart på udviklingen.

I April 1945 blev Usti endnu en gang raseret , denne gang af allierede bomber. Efter 2den verdenskrig er byen blevet stærkt industrialiseret og den store kemifabrik er byens største virksomhed. Dette store industricenter i Tjekkiet er mere end blot en by for arbejderklassen. Usti nad Labem er hjemsted for et stort antal fabrikker og har budt verden på mange skandaler igennem årene, heriblandt Maticni skandalen. Byen har dog også mange smukke udsigter og parker at byde på.

Strekov Slottet

Slottet blev bygget i det 16. århundrede, for at beskytte vandvejene og indsamle skat. Udsigten fra slottet er noget helt for sig selv. Det har inspireret adskillige kendte kunstnere igennem årene, takket være dets unikke blanding af fransk arkitektur og den naturlige voldgrav.

Nationalparken

Det primære landmærke i Bohemian Switzerland Nationalpark er en naturlig sandstensbue, men parken har også meget andet at byde på, heriblandt kløfter, raviner, og stenslottet. Parken byder på et stort udvalg af fantastiske vandreture, så sørg for at medbringe både kamera og behagelige sko, så du kan få så meget som muligt ud af dit udendørseventyr.

Udkigstårnene

Der ligger et par udkigstårne i udkanten af byen, hvorfra du vil blive mødt med en enestående udsigt over byen og baggrundsbakkerne. Tårnene er en unik måde at se byen og dens smukke omgivelser på, uden at bruge en hel dag på det.

Usti nad Labem blev stort set genopbygget fra bunden efter at de allierede jævnede byen med jorden i 1945, så byen byder ikke på ligeså mange historiske bygninger og gamle pladser som mange andre europæiske byer gør. I stedet vil du blive mødt med mindesmærker, betagende udsigter, og muligheden for at opleve en by som ofte flyver under turistradaren.

Broernes by

Usti nad Labem er broernes by , der er utallige store broer over Elben der forbinder byen der ligger på begge sider af Elben, Mariansky broen fra 1998 er den nyeste og den er blevet udnævnt til at høre til blandt de smukkeste brokonstruktioner i nyere tid.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

CD České dráhy

De tjekkiske statsbaner CD (České dráhy) Nábřeží Ludvíka Svobody 1222 110 15   Praha 1 Tjekkiet Website Tog i Tjekkiet De tjekkiske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, der betyder at du...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Ústí nad Labem
clear sky
20.3 ° C
23.3 °
18.2 °
72 %
1.5kmh
6 %
tirs
31 °
ons
32 °
tors
33 °
fre
24 °
lør
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
USTINADLABEM
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#UstiNadLabem #iUstiNadLabem #VisitUstiNadLabem #CzechRepublic #VisitCzechia #Tjekkiet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her