Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Utrecht

Nederlandene

#Nederlandene Togrejser til Nederlandene Find information og inspiration om togrejser til Nederlandene på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Nederlandene. Visit Netherlands Holland er...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Utrecht, Nederlandene

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Utrecht

Der er uendeligt mange grunde til at besøge Utrecht. Interesserer man sig for historie kan man besøge nogle af de mange gamle bygninger byen har at byde på.

Interesserer man sig derimod mere for det kunstneriske kan man nyde de forskellige musikalske, teatralske, og andre kulturelle aktiviteter som finder sted i byen året rundt. Læs videre for at finde ud af, hvad du ellers kan inkludere i din rejseplan.

Nationalmuseet

De fleste nationalmuseer i Europa udstiller arkæologiske fund, gamle relikvier, eller genfortællinger af landets historie. Sådan er det ikke i Utrecht. Her udstiller nationalmuseet et stort udvalg af mekaniske instrumenter, fra gadeorgler til musikalske ure.

The Inkpot

Det er stort set umuligt at gå glip af denne bygning, da det er den eneste i hele byen som har en UFO siddende på taget. Det er den største murstensbygning i Nederlandene. Bygningen er 60 meter høj og byder på et enestående interiørdesign. Besøgstiderne er forskellige, så sørg for at planlægge dit besøg på forhånd for at sikre, at du får mest muligt ud af din tur.

Laserne

Byen fejrede en af Utrecht Universitetets milepæle ved at bruge lasere til at skabe en smuk regnbue på Domtoren. Laserne bruges ikke på denne måde til hverdag, men du vil uden tvivl opdage, at andre forretninger i nærheden ofte vælger at oplyse deres bygninger med lignende regnbuemønstre om aftenen, hvilket gør, at en aftentur igennem Utrechts gader er unik.

Utrecht byder på et kæmpestort udvalg af skjulte perler. Det er en af de mest undervurderede byer i hele verden og af denne grund er den besøget værd. Udforsk Utrecht før andre gør det for dig.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

NS Nederlandse Spoorwegen

De Nederlandske statsbaner Nederlandse Spoorwegen Laan van Puntenburg 100 3511 ER Utrecht Nederland T: +31 30 751 51 55 Website Tog i Nederlandene (Holland) Nederlandene har et veludbygget jernbanenet der forbinder alle...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Provincie Utrecht
light rain
7.6 ° C
8.3 °
7.2 °
87 %
2.7kmh
100 %
man
8 °
tirs
13 °
ons
11 °
tors
12 °
fre
12 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Utrecht
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Utrecht #iUtrecht #VisitUtrecht #Netherlands #VisitNetherlands #Nederlandene #Holland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her