Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Valencia

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Valencia, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Valencia

Som en af ​​Spaniens største byer har Valencia de moderne bekvemmeligheder, mange mennesker ønsker, når de tager en afslappende ferie, mens der er masser af historiske og kulturelle steder at udforske, så folk samtidig også kan få sig et fantastisk eventyr.

Valencia, som ligger ved Middelhavet, har en af Europas travleste havne, og har et fantastisk historisk centrum, der dækker knap 0,7 km2. Navnet er baseret på det latinske ord for styrke, og du vil være i stand til at finde din styrke igen, hvis du tilbringer din ferie i denne fantastiske by.

Tag en tur i Valencia Zoo

Alle tager sig tid til at besøge La Ciudad de las Artes y las Ciencias for at nyde arkitekturen og faciliteterne. Ikke alle tager sig tid til at besøge Bioparc Valencia. Det er en fantastisk zoo, der omfatter over 10 hektarer med levende dyr, og mange af habitaterne er udformet I safari-stil, hvilket betyder, der ingen indhegninger, porte eller glasvægge er til at komme i vejen for et møde med dyrene. En af sjoveste zoner i denne zoo er Madagaskar Zonen, hvor aber og lemurer elsker at løbe frit omkring. Selvom du ikke får lov til at røre ved dyrene og det absolut ikke er tilladt at fodre dem, vil du nyde en af ​​de bedste zoo oplevelser, der findes i verden i dag.

Valencias torve

Der er flere torvepladser i Valencia, der har masser at tilbyde, når man er på besøg. Fra enestående arkitektur til butikker og restauranter, der ligger gemt i bittesmå hjørner, vil du kunne nyde, hvad Valencia virkelig har at byde på, når du besøger nogen af ​​dem. Måske er de mest bemærkelsesværdige af pladserne Plaza de la Virgen og Plaza del Mercado. Med flere rimeligt prissatte cafeer, sjove butikker at udforske, og muligheden for at sidde i solen ved siden af ​​et springvand, mens du nyder en snack, vil du finde, at der venter dig alletiders eftermiddag på nogen af Valencias torve.

Er det virkelig den hellige gral?

Mange historikere debatterer, hvilken kalk virkelig er den hellige gral … er Valencia hjem til den ægte vare? Hvis du nyde at gå tur i de smalle gader i Valencias gamle bydel, kan vi anbefale at smutte forbid den Hellige Grals Kirke. Uanset om du går op i religion eller ej, er det spændende at se, hvad der muligvis er den kalk, der blev brugt af Jesus ved den sidste nadver. Gralen udstilles ikke for længe i løbet af dagen, så hvis du ønsker at få billeder af både den og kirken, er det en god ide at komme tidligt.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turistinformation Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Valencia
clear sky
2.4 ° C
4.2 °
0 °
50 %
2.3kmh
5 %
tirs
15 °
ons
13 °
tors
12 °
fre
10 °
lør
7 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Valencia
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Valencia #iValencia #VisitValencia #MediterráneoEnVivo #DreamingMediterraneanLive #Spain #Spanien #VisitSpain

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her