Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Valladolid

Spanien

#Spanien Togrejser til Spanien Find information og inspiration om togrejser til Spanien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Spanien. Visit Spain   Officielle helligdage...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Valladolid, Spanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Valladolid

Valladolid er den største by i det nordvestlige Spanien og den ligger ved sammenløbet af de Esgueva og Pisuerga floderne. Regionen er berømt for sine fantastiske vinmarker og er unik, fordi den i modsætning til andre lokalsamfund i området, der lægger vægt på kristendom, lægger vægt på islam.

Til at begynde med, var det Kelterne, der havde hjemme i Valladolid, romerne havde en bebyggelse her, og der var endda katolsk kongelighed i denne by i middelalderen. De fleste kender nok byen, fordi Christoffer Columbus døde her – Valladolid er en by, der taler om navne som Cervantes, Zorrilla, og Quevedo.

Er du ved at planlægge et besøg til Valladolid? I bekræftende fald er her er et par ting, vi har sat sammen for dig, så du kan overveje at integrere dem i dine egne ideer og maksimere din nydelse af de ting, denne by har at byde på.

Nationalmuseet for Skulpturer er i verdensklasse

Et af de bedste museer i verden ligger i Valladolid, og dette er Nationalmuseet for Skulpturer. Det blev oprindeligt grundlagt i 1842 som et provincielt museum for finere kunst, og ligger på Colegio de San Gregorio. Du kan finde værker, der daterer tilbage til det 13. århundrede og omfatter fantastiske værker af Berruguete, Pedro de Mena, de Juni, og de ​​Rozas.

Når du besøger Valladolids museer, skal du sørge for at få tid til husmuseerne for Jose Zorrilla og Cervantes. Hvert museum giver dig et indblik i deres liv, og giver dig et nyt perspektiv på, hvad der er velkendt historie for mange. Der er også et moderne kunstmuseum, som du godt kan bruge godt en halv dag på at udforske, hvis du kan afse så meget tid under dit besøg.

Valladolid har flere interessante religiøse bygninger

En af de mest fascinerende religiøse bygninger i Valladolid er San Benito kirken. Den blev bygget i det tidlige 16. århundrede af Benediktinere, og den har et af ​​de mest usædvanlige tårne ​​i verden på en struktur som denne. Hvis du vil se klassisk religiøs arkitektur og kunst, anbefaler vi at besøge grundene omkring Santa Maria la Antigua, hvor du kan få et glimt af de resterne af et gammelt hypocaustum, som romerne brugte til at opvarme boliger med varm luft.

På vej ind til byens centrum og Plaza Mayor vil du bemærke, at der er en hel del bygninger, der daterer tilbage til renæssancen, men stadig har et klassicistisk præg over sig. Tag dig tid til at slentre ned ad Gutierrez Way, tag måske en spadseretur gennem Mantilla huset eller San Pablo Kirken, eller tag en cykeltur gennem Campo Grande. Uanset hvilken måde, du kommer afsted på, kan du ikke fejle med en udflugt i Valladolid!

Er du klar til at besøge denne smukke by? De gamle vidundere afventer forventningsfuldt din ankomst. Sammensmeltningen af renæssancen og det moderne, vil vise dig, at det bare er det første skridt i en helt ny rejse, når man udforsker denne by.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Turismo de Castilla y León

Centro Cultural Miguel Delibes
Avenida Monasterio Nuestra Señora de Prado 2
47015 Valladolid

T: +34 983376405

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Renfe Operadora

De spanske statsbaner Renfe Operadora tidligere Red Nacional de los Ferrocarriles Españoles Avda. Pío XII, 110 28036, Madrid Spanien Website Tog i Spanien Spanien har et godt og veludbygget højhastighedsnet hvor der kører AVE tog...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Valladolid
clear sky
17.4 ° C
17.7 °
16.8 °
62 %
3.6kmh
2 %
fre
30 °
lør
34 °
søn
32 °
man
32 °
tirs
20 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Valladolid
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Valladolid #iValladolid #VisitValladolid #CastileLeon #Cylesvida #Spain #VisitSpain #Spanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her