Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Varna

Bulgarien

#Bulgarien Togrejser til Bulgarien Find information og inspiration om togrejser til Bulgarien på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Bulgarien. Visit Bulgaria Mens mange...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Varna, Bulgarien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Varna

Varna, som ligger på Sortehavets kyst, kaldes sommetider Bulgariens Las Vegas på grund af tætheden af feriesteder, der pryder kysten. Blå himmel, varmt solskin og gyldent sand pryder kilometervis af kyststrækning, der når ud til havets glimtende vand.

En stor del af økonomien i denne by er baseret i service branchen, hvilket betyder, at du har adgang til fantastiske restauranter, og indkøbs- og underholdnings muligheder. Hvorfor bør folk besøger Varna? Med ruiner, der kan få nysgerrigheden til at løbe af med dig, og blide bølger, der kærligt ruller ind på kysten, venter der dig eventyr og afslapning der.

Kravl op i et træ i Stenskoven

Hvis du elsker at vandre rundt blandt ruiner og tilbringe en dag i det fri, vil du elske et besøg i Stenskoven. Det kaldes en “skov” på grund af de mange søjler, der rager op af jorden, og det er et gammelt thrakisk sted. Du kan finde den på vej til Sofia, blot en kort køretur uden for Varna. Sørg for at stoppe ved besøgscenteret først – de vil fortælle dig om nogle få sten formationer, der er sjovt at vandre rundt og forsøge at finde. På en varm dag er det bedst at bringe masser af vand, fordi du er helt ude under åben himmel, men selve gåturen er ret jævn og let. Det er bestemt en sjov dag udendørs!

Stadig i humør til eventyr?

Hvis det er lige så sjovt for dig at komme ud af byen, som at finde underholdning muligheder inden for den, så skal et besøg til Aladhza klosteret være på din rejseplan. Klostret, som bogstaveligt talt er bygget ind i siden af en klippe, er en serie af katakomberne, der blev hugget ud af klippen. For at få adgang til dem i dag, vil du blive nødt til at klatre omkring seks etager op på metal trapper, der får dig til at spekulere på, hvordan munkene gjorde det for næsten tusind år siden! Inden for finder du interessant kunst på klippevæggene. Alt i alt er det en sjov oplevelse at have været her.

Har du brug for noget sjovt inde i byen?

Hvis du leder efter et sjovt show at se i Varna, er Dolphinarium en overkommelig fornøjelse, der vil give dig et smil på læben. Delfiner udføre tre shows om dagen, og du vil more dig kosteligt… medmindre du føler, at dyr i fangenskab ikke skal bruges til underholdning. Hvis dette er din mening, er det bedre, at du tager hen og ser de gadeshows, der finder sted uden for Sea Garden. Nogle danser, nogle hip-hop’er, og der er masser af overraskelser, når du ser lokale talenter gøre, hvad de gør bedst.

Er du klar til at besøge Varna?

Hvorfor bør du besøge Varna? Det er en by fyldt med historie, kultur og masser af muligheder for at gå på opdagelse. Uanset om du nyder vandreture rundt i gamle ruiner eller at have tjeneren på et fint spisested haste dit bord med fantastisk mad, vil du være i stand til at få din lyst mere end styret med de ting, du elsker at gøre, når du slapper af i denne by.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

BDZ Balgarski darzhavni zheleznitsi

De bulgarske statsbaner BDZ (Balgarski darzhavni zheleznitsi) 3 Ivan Vazov Street Sofia, 1080 Bulgaria Website Tog i Bulgarien De bulgarske jernbaner har godt og velfungerende jernbanenet, som næsten overalt i det...

Sofia – Pleven – Varna

Førerkabine tur fra Sofia til Varna over Pleven Rute 0:00:00 София - Централна гара, 0:03:57 София - гара Север, 0:07:10 София - гара Илиянци, 0:11:40 Кумарица,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Varna
clear sky
21.6 ° C
22.7 °
21.1 °
92 %
2.1kmh
5 %
fre
31 °
lør
30 °
søn
29 °
man
30 °
tirs
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VARNA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#bulgaria #visitbulgaria #varna #ivarna #visitvarna #Bulgarien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her