Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Vilnius

Litauen

#Litauen Visit Lithuania Litauen er den sydligste af de baltiske stater og normalt parrer besøgende Litauen sammen med Letland og Estland. Du kan dog nemt tilbringe...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Vilnius, Litauen

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Vilnius

Vilnius, som er hovedstaden i Litauen, er en spændende by at gå på opdagelse i. Den er fyldt med smuk arkitektur, spændende ture og utrolige restauranter, og når du opdager alt det, Vilnius har at byde på, vil du ønske at blive ved med at komme tilbage igen og igen.

Fra kunstgallerier til gotiske katedraler og informative museer, er der noget, der kan holde hele familien underholdt i dagevis. Hvorfor skal folk tage til Vilnius? Fordi det er en by fyldt med vidunder.

Sørg for at besøge Morgengryets Port

Hvis du nyder at besøge åndelige steder, må du ikke gå glip af Morgengryets Port i Vilnius. Ikke alene er det en af ​​de mest besøgte helligdomme i hele landet, men det er også en af ​​de mest populære helligdomme i verden. Den er kendt for sin maleri af Jomfru Maria, og den første omtale man kender til af Morgengryets Port går helt tilbage til det 16. århundrede. Selve maleriet har været anset for at have magt til at udrette mirakler siden det 17. århundrede. Det er den eneste overlevende port fra de mure, der blev bygget omkring Vilnius i det tidlige 16. århundrede.

Du må ikke gå glip af et besøg i Den Gamle By

Da byen er en af de største overlevende middelalderbyer i verden i dag, vil et besøg i Den Gamle By i Vilnius ikke blot gøre dig åndeløs, men det vil virke som om, du er blevet transporteret tilbage i tiden. Mange besøgende finder, at når først de tager sig tid til at besøge Pilies gade, som er fyldt med caféer og gademarkeder, kan de aldrig rigtig løsrive sig igen. Der er gotisk, barok, renæssance og neoklassiske arkitektoniske stilarter, der alle komplimenterer hinanden gennem hele den gamle bydel, så arkitekturelskeren også kan få sin lyst styret. Den er en del af Verdensarvslisten på grund af dens betydning for verdenshistorien.

Alle de slotte, du har lyst til!

Mens du er i Vilnius, vil du bemærke, at der er blevet bygget mange slotte. Et af de bedste slotte at besøge er Tyzenhaus Palace, der blev bygget i det 18. århundrede. Det er unikt, fordi selve slottet er blevet forladt adskillige gange gennem flere århundreder, blot for at blive restaureret igen. På grund af dette, kan du se en række forskellige arkitektoniske stilarter selve slottet igennem. Fra statuer til basrelief kunst, er et besøg på Tyzenhaus Palace som at tage en tur gennem 300 års historie. Det er let at få adgang, fordi der er flere kontorer, der er blevet udstykket fra slottet.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

LG Lietuvos geležinkeliai

De litauiske statsbaner LG (Lietuvos geležinkeliai) Mindaugo str. 12 Vilnius LT-03603 Litauen Website Tog i Litauen De litauiske jernbaner forbinder de største og vigtigste byer, som overalt i østeuropa er det...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Vilnius
clear sky
23.5 ° C
23.5 °
23.5 °
73 %
3.1kmh
0 %
tirs
26 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
28 °
lør
26 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VILNIUS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#lithuania #visitlithuania #vilnius #ivilnius #visitvilnius #Litauen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her