Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Vlorë

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Vlorë, Albanien

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Vlorë

Vlore, en by med stor historisk betydning, ligger langs den albanske kyst. Byen var, i en kort periode, landets hovedstad, og det var her at Uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1912. Byens historie har dybe rødder: den blev grundlagt som en græsk koloni helt tilbage i det 6. Århundrede BC. Byen har været indbygget i 26 århundreder, hvilket betyder at den er en af de ældste eksempler af faste byer der findes i dagens verden.

Det vidunderlige ved Vlore er at samfundet er omringet af olivenlunde og smukke haver. I nærheden kan man finde egeskove som tillægger samfundet en følelse af eventyr og historie, hvilket man kan mærke underfods med hvert eneste skridt man tager. Byen har både overværet fred og protest, men én ting har altid været konsekvent: samfundets åbne arme.

Hvordan nyder jeg bedst Vlores solrige kyst?

Vlora befinder sig lige der hvor den Adriaterhavet møder det Ioniske Hav, så solen skinner ofte. Dette betyder at de fleste dage giver gode muligheder for at udforske Sheshi i Flamurit (Flagtorvet) hvor Uafhængighedsmonumentet, med den ikoniske flagbærer: den tvehovedede ørn som vender mod solen, stolt overvåger byen. Det er et fantastisk sted at udforske, hvor du uden tvivl vil finde noget du har brug for. Dog skal du være opmærksom på at det både kan være brisefuldt og ekstremt varmt, alt efter hvilken årstid det er. Undersøg vejret på forhånd så du kan medbringe den mest passende påklædning.

Da uafhængighed er fundamentet hvorpå det moderne Vlore er opbygget er et stop ved det Nationalmuseet for Uafhængighed et must. Dette museum befinder sig nede ved havnen, i villaen hvor Albaniens første regering befandt sig. Denne regering eksisterede ikke længe, men takket være det som den opnåede har den efterladt et varende positivt indtryk på folket. Det koster lidt at få adgang og museet er derudover lukket hver mandag.

Det Historiske Museum tilbyder også en smuk oplevelse hvis du er ude efter at komme væk fra heden eller undgå en regnbyge. Museet befinder sig en kort tur fra torvet og er for nyligt blevet renoveret for at forbedre oplevelsens stemning. Der er mange forskellige relikvier at se her, nogle helt tilbage fra bronzealderen. Derudover er der også romerske relikvier på udstillingen. Hvis du har planer om at lære alt om hver eneste udstillingsvare vil du dog blive skuffet, da der er så meget information, at du næsten ikke kan nå at læse det hele. Musset er åbent fra 8-14 fra tirsdag til torsdag; også om sommeren.

Få den bedste udendørs madoplevelse!

Når du er på jagt efter fantastisk mad, så er en af de bedste tilgængelige muligheder Piceri Amantia. På menuen kan du finde en lang række forskellige pizzaer samt andre italienske retter med et albansk tvist hist og pist. Du kan nyde maden udenfor, på en smuk terrasse. Vi anbefaler at du køber et par forskellige små pizzaer, så du kan prøve så meget som muligt. De generøse topping portioner vil give dig et tilfredst smil på læben med hver bid.

Fisk og skaldyr udgår en del af den daglige rutine i Vlore. Da havet er så tæt på er fiskene altid friske og mange restauranter specialiserer derfor i dette type køkken. For at smage på det lokale og friske anbefaler vi et besøg til Pulebardha, hvilket er en af de værst bevarede hemmeligheder i Vlora. Fiskene og skaldyrene behandles godt i denne lille restaurant, hvilket befinder sig en kort tur fra torvet, og menuen tilbyder nogle fantastiske antipastaer. Betjeningen har både gode og dårlige dage, men med en flaske af husets Chardonnay går dette faktum hurtigt i glemmebogen.

Hvad med et smukt eventyr når du er i Vlore ?

Hvis du gerne vil af vandet og ud af byen for en stund, så bør du udforske Kanine Slottet. Ruinerne af dette slot er meget større end man forventer og der er mange vægge og porte som stadig står. Der er desværre meget skidt som flyder rundt i nærheden, hvilket tager lidt fra oplevelsen, men den udsigt man mødes med fra toppen er ret så vidunderlig. Deroppe er der små butikker og restauranter som helt klart er besøget værd. For de bedste billedmuligheder bør du planlægge et solnedgangsbesøg.

Zvernec Klosteret kan også bruges som basis til en fredfyldt dagstur, så længe du ikke har noget imod at tage turen ud til øen. Det er blevet bygget en ekspansiv boardwalk over vandet så det er let for besøgende at få adgang til klosteret og selve øen. Selvom øen er lille er den sjov at udforske. Den kan ikke prale med store strandområder, men der er meget skovbaldakin at nyde. Klosteret er ikke altid åbent, så turen skal nøje planlægges på forhånd.

Mens du er på besøg i Vlore vil hver dag være en god dag til at nyde havet. Du kan leje en båd for at tage en afslappende eftermiddagstur på havets bølger. Hvis du ønsker en mere livlig oplevelse, så kan du tage med en af de lokale fiskere ud på havet for at prøve på at få noget på krogen. Udsigten fra vandet er ikke til at slå.

Denne smukke, albanske by tilbyder ikke de vildeste luksuriøse oplevelser, som er at finde i badebyer, men dette gør den på ingen måde mindre speciel. Der er altid noget nyt at lave, noget spændende at se, eller et andet sted at udforske. Lige fra kysten til bjergtoppen kan du nyde til ophold i dette samfund. Du vil ikke blive skuffet over din investering i en ferie i Vlora.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

 

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Vlorë
clear sky
24.8 ° C
24.8 °
24.8 °
57 %
2.7kmh
6 %
fre
26 °
lør
26 °
søn
24 °
man
25 °
tirs
25 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VLORE
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Vlore #iVlore #VisitVlore #Albania #VisitAlbania #Albanien

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her