Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Warnemünde

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Warnemünde, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Warnemünde

Warnemünde er en travl kystby, der byder besøgende på en lang promenade at udforske og brede strande at nyde. Denne resort by, der blev grundlagt som fiskerby omkring år 1200, føles stadig som en lille by med en atmosfære, der er unikke langs Østersøens kyst. Her er nogle få ideer, du kan nyde, hvis sol, sand og din yndlingsdrikkevarer ikke er nok til at hjælpe dig med at slappe af.

Besøg fyret

Fyret i Warnemünde, der er bygget i 1897, bruges stadig jævnligt. Besøgende har lov til at klatre op i tårnet, som er 37 meter højt, for at få en fantastisk udsigt over de nordlige distrikter og Østersøen. Åbningstiderne varierer dog, så du er nødt til at planlægge besøget på forhånd for at sikre, at du kan komme ind, og sørg for at tage kameraet med.

Udforsk Teepott.

Teepott, som er bygget i 1960’erne for at erstatte en bygning, der brændte ned i slutningen af Anden Verdenskrig, er et af de bedst bevarede eksempler på østtysk arkitektur fra efterkrigstiden. Den blev restaureret i 2002, den indeholder et antal restauranter, som du kan overveje at byde under dit ophold i denne kystby.

Bygningerne i den gamle by i Warnemünde.

De gamle fiskerhuse, der ligger i Warnemünde, giver dig chancen til at se, hvordan livet i området virkelig var i gamle dage. Gør din tur i den gamle by komplet ved at stoppe på det lokale fiskemarked eller tage en udflugt på en lokal fiskerbåd, og afslut derefter dagen på en pub, hvor du rigtig kan hygge dig.

Warnemünde tilbyder besøgende intuitive muligheder for at sætte farten lidt ned. Find din yndlingsmåde, mens du er på ferie her, og det vil blive en oplevelse, du ønsker at gentage igen og igen.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Warnemünde Tourist Information

Am Strom 59/Ecke Kirchenstraße
18119 Rostock-Warnemünde

T: +49 (0)381 381 2222
F: +49 (0)381 54800 30

www: website link

Tourismus Mecklenburg-Vorpommern

Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern e.V.
Konrad-Zuse-Straße 2
18059 Rostock

T: +49 (0)381 403 05 00
F: +49 (0)381 403 05 55

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Warnemünde
overcast clouds
-0.8 ° C
0.6 °
-1.6 °
84 %
6.8kmh
100 %
tirs
1 °
ons
2 °
tors
-0 °
fre
2 °
lør
1 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Warnemunde
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Warnemünde #iWarnemünde #VisitWarnemünde #MecklenburgWesternPomerania #aufnachmv #mecklenburgvorpommern #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her