Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Weimar

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Weimar, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Weimar

Weimar er en klassisk centraltysk by som er kendt af de fleste for at have udspillet en stor rolle i Tysklands historiske udvikling. Byen var fokuspunktet for den tyske oplysningstid og hjemsted for mange af de forfattere som bidrog til den klassicistiske bevægelse indenfor tysk litteratur. De store navne, såsom Schiller og von Goethe komponerede deres værker her i byen, hvor komponister som Liszt grundlagde fundamentet for musikalske genier.

Store dele af midtbyen står på Verdensarvslisten men disse attraktioner er langt fra den eneste grund til at besøge byen. I denne artikel kan du læse vores forslag som du bør indarbejde i din rejseplan.

Der er et stort udvalg af museer i Weimar

Når nu så mange af de store navne indenfor tysk kultur har deres rødder i Weimar, så giver det god mening at der er et stort udvalg af museer i byen. Der er næsten to dusin højkvalitetsmuseer, hvoraf mange er dedikerede til byens indflydelsesrige beboere. Disse museer fremviser hvordan disse mennesker tilbragte deres hverdage. Hvert museum har en unik kvalitet, især Liszt-Haus.

En af de mere unikke museer i Weimar er Museet for Thüringens Forhistorie og Tidlig Historie. Her kan du finde en lang række arkæologiske fund fra den lokale stammekultur som oprindeligt beboede regionen. Der er mange fascinerende udstillinger at besøge. Et andet museum du bør besøge er Museet for Bier, hvilker fokuserer på biavl. Museet er den eneste af sin slags i hele landet.

Neues Museum føles mere moderne når man ser på det udefra, hvilket er meget passende, da det er et museum for moderne kunst. Udstillingerne ændrer sig en gang imellem, så sørg for at planlægge din ferie således du har mulighed for at se så mange af byens kunstværker og udstillinger som muligt.

Weimar er rig på tidlige moderne slotte

En af de største slotte i Weimar er Stadtschloss, hvilket befinder sig i midtbyen. Slottet befinder sig på relikvierne af nogle ældre slotte og har fire vinger som alle blev færdigbyggede i det 18. århundrede. Dets store gårdsplads er et naturligt mødepunkt hvis du gerne lige vil strække benene lidt. Derudover kan du besøge Weimarbiblioteket, hvilket befinder sig i Das Gelbes Schloss. Dette slot blev bygget i det 18. århundrede. Das Rotes Schloss er også en del af biblioteket og blev opført i det 16. århundrede.

Vi anbefaler at dit sidste stop i Weimar er en tur i Park an der Ilm, hvilket befinder sig langs floden med samme navn. Den engelske landskabshave blev først etableret sidst i det 18. århundrede og har ikke undergået mange ændringer siden, hvilket gør at den har en åben og klassisk atmosfære. Parken er perfekt til en cykeltur en varm eftermiddag.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Weimar Turistinformation

Markt 10
99423 Weimar

T: +49 03643 745 0

www: website link

Tourismus Thüringen

Thüringer Tourismus GmbH
Postfach 900 407
99107 Erfurt

T: +49 0361 37 420
F: +49 0361 37 423 88

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Weimar
overcast clouds
0.8 ° C
2 °
-0.4 °
85 %
8kmh
100 %
tors
4 °
fre
4 °
lør
8 °
søn
5 °
man
3 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Weimar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Weimar #iWeimar #VisitWeimar #Thuringia #Thüringen #visitthuringia #deinThüringen #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her