Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Wernigerode

Tyskland

#Tyskland Togrejser til Tyskland Find information og inspiration om togrejser til Tyskland på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Tyskland. Visit Germany Tyskland strækker...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Wernigerode, Tyskland

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Wernigerode

Den maleriske Holtemme floddal strækker sig næsten lige så langt som øjet kan se, og lige midt i den ligger byen Wernigerode. Den ligger lige på Harzens nordlige skråninger, så der er masser af udendørs fritidstilbud, man kan nyde. Den ligger i bjergets nedbørsskygge, så der er flere solrige dage og varmere temperaturer her, så næsten hver dag er den perfekte dag til at nyde denne bys seværdigheder og monumenter. Den er fyldt med gotiske bygninger, så planlæg at tilbringe hver dag med at trave eller spadsere for at nyde alt, hvad Wernigerode har at tilbyde.

Tre naturlige højtragende monumenter i Wernigerode

Wernigerode ligger på vejen mellem to gamle klostre, hvor imellem folk i gamle dage færdedes jævnligt. Monschbuche ser måske ikke særligt imponerende ud, men dette enlige træ er et af de ældste træer, der vides at eksistere, og af denne grund er det blevet opført som naturmonument. Det siges, at dem, der tog rejsen langs klostervejen ville standse og holde hvil ved dette træ.

Når du er på vej til Ottofels, som er opkaldt efter en af de lokale prinser, ligger der en klippetop, man kun kan nå til fods. Klipperne står næsten 600 meter over havets overflade og er granit. Offentlig adgang til klipperne blev skabt i 1892 og nu er der adskillige jernstiger på plads, så enhver kan nå klippetoppen. Herfra er der udsigter over hele dalen.

Rundt omkring i bjergene er der også mange vandfald, man kan opdage, især inden for Harzen Nationalpark. Med slugten, der er fyldt med strømhvirvler og mange vandfald, kan man tilbringe en hel ferie med at udforske dette naturlige vidunder. Når du opholder dig i Wenigerode, bør du sætte en dag til side til at nyde Steinerne Reine, hvis du kan. Det er noget af det kønneste, du vil se i år.

Man kan ikke bare ignorere Wernigerode Slot

Det nuværende slot, der ligger oppe i Harzen, blev færdigbygget i det 19. århundrede og det har en gotisk atmosfære, der passer til resten af byen. Den første gang slottet nævnes daterer tilbage til det 13. århundrede, og i årenes løb har der været flere stilarter og flere regenter inden for murene. Det har endda været vært for den sovjetiske militæradministration efter Tysklands opbrud efter Anden Verdenskrig.

Det kan også anbefales besøgende at tage en tur på Harzer Schmalspurbahn, hvis de får chancen. Den smalsporede jernbane fører fra byen op til Brocken, som er den højeste tinde i Harzen på over 1100 meter. Hvis du ikke vil tilbringe en dag på toget, er der stadig masser af gallerier, biblioteker og utallige museer at nyde i byen.

Wernigerode er en by, der har noget smukt at byde på uanset årstiden. Hvis du søger en stille men stadig enestående by at holde ferie i, bør denne by være højt eller øverst på listen. Med en fantastisk markedsplads, flotte udsigter og chancen for at gå på opdagelse er Wernigerode et dejligt sted at tage på eventyr udendørs.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Wernigerode Tourist Information

Marktplatz 10
Wernigerode (Harz)

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

DB Deutsche Bundesbahn

De tyske statsbaner DB (Deutsche Bahn AG) Potsdamer Platz 2 10785 Berlin Deutschland Servicenummer 0180 6 99 66 33 Website Tog i Tyskland Tyskland er et af europas bedste lande at rejse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Wernigerode
light snow
0 ° C
1.3 °
-1.2 °
91 %
4.6kmh
100 %
tirs
2 °
ons
1 °
tors
2 °
fre
2 °
lør
2 °

+ Information

Se bonus information om destinationen og du kan se og give anbefalinger af byen som rejsedestination - del dine oplevelser med andre.

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Wernigerode
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#Wernigerode #iWernigerode #VisitWernigerode #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her