Indhold: Om, Hotel, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejr, SoMe, Priser eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Find togtider og billetpriser på togrejser i Europa

#Wien

Østrig

#Østrig Togrejser til Østrig Find information og inspiration om togrejser til Østrig på siderne her. Du finder også generel rejseinformation og fakta om Østrig. Visit Austria Grundene til...

Sammenlign priser på hotel

Sammenlign priser fra mere end 700 forskellige hotel og bookingsider for at finde den billigste overnatning på destinationen, kun 1 klik - samme hoteller, bare billigere.

Destinations Video

Find rejseinspiration fra destinationen i en af de gode rejsevideoer vi har fundet til dig fra Youtube.

Togrejser til Wien, Østrig

Her kan du se mere om togrejser, kort over station, information og link til jernbaneselskaberne hvor du kan finde mere om aktuelle køreplaner og ændringer i togtrafikken.

Med søgemaskine kan du søge efter øjeblikkets bedste tilbud på hoteller og lejligheder, med kun et klik kan du søge efter de bedste tilbud i de bedst kendte søgemaskiner og hotelsider. Du kan også finde turistinformation, vejr og vejrudsigt, helligdagskalendere og andre nyttige oplysninger.

Visit Vienna

Snævre gamle gader snor sig gennem den middelalderlige by Wien med enestående arkitektur som tårner sig op over dig. Maleriske butikker, luksusbutikker, elegante restauranter og kaffehuse, er Wien fuld af spændende opdagelser.

Du bør ikke tage på ferie i Wien uden at tage en tur til det majestætiske Schonbrunn Slot, som er på UNESCO liste over verdensarv. Tag en rundtur på slottet, og besøg derefter verdens ældste zoologisk have på Schonbrunn, og der er også det Imperial Coach Museum, Palmhouse, og Maze og Privy Gardens. Og glem ikke at tage en tur på det store pariserhjul!

Wiens drengekor optræder i The Imperial Palace som er et gotiske kapel der også engang var hjem til den kejserlige familie indtil slutningen af første verdenskrig.

Mozart, Beethoven, Schubert og Strauss er også fra Wien og så byder byen desuden på et fantastisk udvalg af teatre, museer og operahuse, hvor du kan opleve noget af den vidunderlige musik som disse legender bragte til verden.

Tag en gåtur ned af The Ring, besøg Otto Wagners posthus, en af Wiens spektakulære parker som for eksempel Wien bypark, og Statens Operahus, alt sammen populære attraktioner på Wien ferier.

Både børn og voksne vil nyde det innovative og interaktive Wien House of Music. The Museum of Fine Arts er huser en lang række uvurderlige kunstværker.

Sightseeing og ture

Her kan du f.eks finde en lokal guide til en personlig sightseeing tur, eller du kan finde inspiration i vores partnerprogram der har en lang række tilbud på attraktioner, byture og billetter.

Check de mange tilbud

Hvor skal du bo ?

Hotel eller lejlighed ? hvilke er de bedste hoteller ? og hvor finder du de bedste tilbud ? Find inspiration i et udvalg af de bedst ratede og anbefalede hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser er opdateret og leveret af TrustYou kundeanbefalinger.

Bykort og afstande

Kig med på Google maps hvis du vil se nærmere på hvor du skal bo og du har behov for at beregne afstande eller rutebeskrivelse.

Lokal information

Når du besøger byen kan du med fordel gøre brug af den lokale turistinformation. Her kan du få masser af gratis og professionel hjælp til at planlægge hvad du skal se og gøre på din ferie. Hos turistinformatonen kan du også få en lang række brochurer og gratis kort over byer og regioner.

I den efterfølgende sektion kan du se mere om lokal information og rejsetips om byen.

Wien Turistinformation

Rathaus
1082 Wien

Tel.: +43 124 555
Fax: +43 124 555 666

www: website link

Nærmeste station og terminal

Her kan du se hvilken station og terminal der ligger tættest på din destination

Lej din transport

Ferie med "egen" transport er let at arrangere og er, i mange tilfælde, den billigste løsning.

Lej en bil

Du kan søge de bedste priser i prissammenligning mellem alle større udlejningsfirmaer i vores partner søgemaskine, søg blandt de større udlejningsfirmaer

Godt at vide

Her finder du links til ting der er godt at vide under din ferie.

ÖBB Österreichische Bundesbahnen

De østrigske statsbaner ÖBB (Österreichische Bundesbahnen) Postfach 75 A-1020 Wien Österreich Website Tog i Østrig De østrigske jernbaner har et veludbygget og rigtigt godt jernbanenet der betjener alle de vigtigste byer,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr samt en vejrudsigt for de kommende dage.

Vienna
clear sky
23.6 ° C
26.7 °
19.7 °
61 %
2.1kmh
0 %
fre
33 °
lør
24 °
søn
25 °
man
21 °
tirs
16 °

 

City ratings

Her kan du se og give stjernebaserede karakter af byen som destination, du kan se og give karakter og du kan se og læse kommentarer. Del dine rejseoplevelser med andre.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
VIENNA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Populære hashtags på disse sider:

#Togrejser #RejsGrønt #Sovevognstog #Interrail #Interrailpas #Hotel #Lejligheder #Traintravel

Andre hashtags er f.eks:

#austria #vienna #wien #ivienna #visitvienna #iwien #visitwien #Østrig #wienliebe #viennanow #wienstagram #viennagram

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her